Keystone logo
Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School

Introduktion

Alfred Nobel Open Business School Schweiz

Det finns få länder som med ett moderikt uttryck ofta kan ses som ett varumärke. Varumärkesbyggande är avundsvärt och måste följas, eftersom produkterna och tjänsterna som blivit koncept, från den schweiziska armékniven till klockan, till det SWISSA flygbolaget, stärker varandra. Naturligtvis innebär detta också att kvalitet, precision och noggrannhet kan förknippas med var och en av dem. Och här nådde vi praktiskt taget en av nycklarna till framgång. I Schweiz är reglering och kvalitet som täcker varje detalj garantin för att vi inte kan bli besvikna, vilseledda eller gå fel. Detta är vad vi erbjuder våra elever.

Årtionden av erfarenhet och kvalitet lockar våra studenter från världens alla kontinenter. Vi är stolta över att ha kandidater från 50 länder och har byggt upp ett internationellt nätverk av studentkontakter.

Affärslivet bedrivs på olika sätt över hela världen. Detta kan man lära sig från böcker, men här kan man lära sig det direkt från våra professorer från olika delar av världen. De presenterar affärsvärlden på sin kontinent förutom universitetskunskap.

Syftet med våra engelskspråkiga utbildningsprogram är att väcka kunskapslust, att utveckla praktikinriktning, att förbereda sig för livet med tillämplig kunskap och att utbilda proffs som är hungriga efter framgång. Dessa är de viktigaste pelarna i vår utbildningsinstitution som våra studenter kan bygga sina karriärer på.

Våra kandidater kan delta i onlinekurser, så att de inte behöver lägga sin yrkeskarriär bakom sig under sina studier. Studenter kan till och med skriva sin avhandling/avhandling på sitt eget språk, med hänsyn till professionella aspekter, om ett ämne som ligger nära deras expertområde.

ANOBS filosofi är "praktisk träning, som producerar säljbara proffs som längtar efter framgång".

Våra principer:

 • Att väcka kunskapslust
 • Öva orientering
 • Inhämtning av användbar kunskap
 • Säljbarhet
 • Professionalism

Platser

 • Zürich

  Löwenstrasse 20, 8001, Zürich

 • Zürich

  Zürich, Schweiz

  Frågor