Keystone logo
Arbutus College

Arbutus College

Arbutus College

Introduktion

Arbutus College of Communication Arts, Business and Technology ( Arbutus College ) grundades 2002, med huvudmålet att ge studenterna en unik affärs- och kommunikationsutbildningsstruktur som inte finns någon annanstans i Vancouver. Olika undersökningar med över 1000 akademiker från högskolan återspeglar en hög grad av tillfredsställelse i deras valda studieprogram. Som ett resultat har våra studenter ökat förtroendet att konkurrera om bra positioner på arbetsmarknaden.

Vårt uppdrag är att erbjuda kvalitetsutbildning som integrerar kommunikation och yrkeskunskaper för att förbereda akademiker för framgång på den globala arbetsplatsen.

Vår vision är att skapa ett dynamiskt lärandesamhälle där studenter med olika yrkesmässiga och kulturella bakgrunder kan förbereda sig för att möta världens utmaningar.

Arbutus College of Communication Arts, Business and Technology är en certifierad privat utbildningsinstitution av British Columbias privata utbildningsinstitutionsgren vid ministeriet för avancerad utbildning, färdigheter och utbildning.

Platser

  • Vancouver

    West Hastings Street,473, V6B 1L4, Vancouver

    Program

    Frågor