Keystone logo
Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Introduktion

Skolan

Här på Ardens studiecenter Berlin är vi 100 procent engagerade i att tillhandahålla högkvalitativ affärsutbildning till dem som vill fortsätta sin karriär inom olika industrisektorer.

119555__MG_45551.jpg

Handla om

Vid Arden University är vi dedikerade till att se till att högre utbildning är tillgänglig för alla. Vi erbjuder branschrelaterade grund- och postgradkurser i Tyskland, som undervisas av en expertfakultet. Studenter kan välja att studera heltid eller deltid och därför anpassa sina studier så att de passar runt deras schema.

119558_IMG_6772.JPG

Kompetens och rykte

Vi förstår hur svårt det kan vara för studenter att passa sina studier kring dagliga åtaganden. Det är därför vi erbjuder Blended Learning som kombinerar stödjande ansikte mot ansikte lärande och undervisning med oberoende onlinestudier. Studenter har dygnet runt tillgång till vår innovativa online-inlärningsplattform, iLearn, som ger tillgång till en mängd e-lärande resurser. Denna flexibla leveransmodell gör det möjligt för elever att skapa en praktisk schema som passar in i deras liv.

Våra handledare är dedikerade till att stödja studenternas akademiska utveckling från första dagen samt att övervaka uppnåendet av inlärningsresultat. Studenterna drar också nytta av vår expertfakultet som har många års akademisk och branschrelevant expertis.

119564_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Plats

Ardens moderna studiecenter ligger i hjärtat av Berlin, Europas start-up huvudstad. Studenter drar nytta av att vara omgivna av några av de största aktörerna i företagsvärlden, inklusive Sony, Deutsche Bahn och Daimler. Stadens blomstrande affärsscen ger stora nätverksmöjligheter och chansen för studenter att utvecklas akademiskt utanför klassrummet.

Själva studiecentret erbjuder toppmoderna faciliteter med enkel tillgång till affärer, restauranger och olika toppattraktioner för att lära dig om stadens rika kulturella och politiska historia.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Karriärstöd

Inom det virtuella iLearn-klassrummet finns vår onlinekarriärportal som syftar till att säkerställa att våra studenter sticker ut för arbetsgivare på dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad. Portalen erbjuder en rad användbara verktyg från en intervjusimulator och CV-byggare, till en global sökmotor till e-lärande kurser, och strävar efter att hjälpa studenter att nå sina karriärmål.

Utöver det stöd som erbjuds av vårt online karriärcenter, är alla våra kurser på Arden utformade med ett kärnfokus på anställningsbarhet. Genom att kombinera teori med praktik kommer våra program att ge den eftertraktade kunskapen som kan appliceras direkt på arbetsplatsen efter examen.

119562_DataAnalyticsandmktng_EastAsia.jpeg

Internationella överklaganden

Efter att ha stött mer än 50 000 studenter från över 150 länder hittills, strävar vi efter att se till att Ardens högkvalitativa utbildning är tillgänglig för internationella studenter från hela världen.

Dessutom ges alla våra kurser på engelska, världens främsta affärsspråk, och vi erbjuder även gratis tyska lektioner. Vi tror att dessa fördelaktiga språkkunskaper avsevärt kommer att öka elevernas jobbmöjligheter i Tyskland och över hela världen.

119559_ProjectManagement_Africa.jpg

Våra värderingar

  • Tillgänglighet - Vi erbjuder flexibelt onlineinlärning så att elever kan studera när och var de vill.
  • Flexibilitet - Tack vare vår innovativa, online inlärningsplattform kan eleverna passa sina studier kring sina dagliga åtaganden.
  • Karriärfokuserade program - Våra kurser är utformade för att ge studenterna de viktigaste affärsförmågorna som krävs för att lyckas med dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.
  • Support - Vår online karriärportal är dedicerad till våra studenters personliga och akademiska utveckling, vilket säkerställer att de är fullt förberedda för arbetsplatsen.
  • Finansiering - Vi anser att ekonomiska problem inte bör vara ett hinder för personlig utveckling. Därför erbjuder vi flexibel finansiering och erbjuder högkvalitativ utbildning.

119552_ProjectManagement_LATAM.jpg

Platser

  • Berlin

    Arden Study Centre Berlin, Dessauer Str. 3-5, 10963, Berlin

    Frågor