Keystone logo
Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Introduktion

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts är den största omfattande design- och konstskolan i landet, som ligger inom ett dynamiskt forskningsuniversitet från 2000-talet.

Herberger Institute for Design and the Arts erbjuder mer än 70 grader och koncentrationer i våra fem skolor Konst, konst, media och teknik, design, film, dans och teater och musik. Oavsett om du tränar musik, arkitektur, dans, teater, design, bildkonst eller film, kräver kreativ excellens både behärskning av din disciplin och utveckling av ditt kreativa uttryck. På ASU: s Herberger Institute for Design and the Arts kommer du att utmärka, förnya och trivas.

Med 5000+ studenter, nästan 400 fakultetsmedlemmar, 130 programalternativ och en tradition av högst rankade program, är vi engagerade i att omdefiniera 21-talets design- och konstskola. Vårt college bygger på en kombination av discipliner till skillnad från något annat program i landet, som består av konstskolorna; Konst, media och teknik; Musik, dans och teater; Designskolan, den nya amerikanska filmskolan; och Arizona State University Art Museum.

Våra akademiker utvecklar förmågan att vara generativa och företagsamma, arbeta tillsammans inom och över konstnärliga områden och generera icke-rutinmässiga lösningar på komplexa problem. Med denna breda exponering för kreativt tänkande och problemlösning är våra akademiker väl förberedda att leda på alla arenor i vår ekonomi, samhälle och kultur.

Platser

  • Tempe

    South Forest Mall,1001, 85287, Tempe

    Frågor