Keystone logo
Arkansas State Querétaro

Arkansas State Querétaro

Arkansas State Querétaro

Introduktion

Arkansas State University utvecklades från en jordbruksskola som grundades den 1 april 1909 genom lag 100 i den 37: e Arkansas generalförsamling. Det skapades som en av fyra högskolor i Arkansas för att undervisa i jordbruk, trädgårdsodling och konsten att tillverka textilier. Idag beviljar universitetet kandidatexamen, magisterexamen och doktorsexamen genom sina olika högskolor. Med banbrytande forskningskapacitet bygger Arkansas State på de första hundra åren och ser framåt.

Med fokus på sitt uppdrag att utbilda ledare, förbättra intellektuell tillväxt och berika liv, är Arkansas State University en katalysator för framsteg och det näst största universitetet i delstaten Arkansas. De offentlig-privata partnerskapen i A-State inkluderar skapandet av det första amerikanska universitetet i México, Arkansas State University Campus Querétaro (ASUCQ). Att förbereda nästa generations ledare med ett engagemang för ett globalt tänkesätt är vår institutionella prioritet.

ASUCQ akademiska program bygger på en utbildningsmodell som utbildar framtida yrkesverksamma med högsta akademiska nivåer samtidigt som de främjar värderingar och social välfärd.

Den amerikanska utbildningsmodellen producerar kritiska tänkare och effektiva kommunikatörer som har en hög känsla av professionalism. Våra högt kvalificerade akademiker får exceptionella jobbmöjligheter och är framgångsrika yrkesverksamma.

Platser

Platser
 • Ajuchitlán

  Querétaro 100,26, 76289, Ajuchitlán

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor