Keystone logo
Arizona State University College of Integrative Sciences and Arts

Arizona State University College of Integrative Sciences and Arts

Arizona State University College of Integrative Sciences and Arts

Introduktion

Arizona State University College of Integrative Sciences and Arts ( ASU CISA ) är en mångsidig högskola där discipliner konvergerar, och vi betonar en samarbetsmetod för lärande, undervisning och upptäckt. Vi har en puls på dagens frågor och imorgon och erbjuder dig flexibiliteten att skapa en examen du älskar.

Vi erbjuder grund- och forskarutbildningsprogram som är flexibla, innovativa och många har en tillämpad tonvikt.

Vår fakultet bedriver forskning, kliniska och kreativa aktiviteter som stöder kunskapsutveckling, tillämpad praxis och involverar studenter i upptäckten.

Vi styrs av principerna för tillgång till utbildning, framgång för studenter och tvärvetenskaplig utredning. Vi samarbetar och samarbetar med alla högskolor vid Arizona State University genom allmänt studiestöd, tvärvetenskapliga studier koncentrationsområden, studenters framgång och behållningsinsatser och tillgångsinitiativ.

Om du har genomgått några studiehögskolor eller universitet och vill avsluta en kandidatexamen på ett ändamålsenligt sätt kommer du också att hitta examen som är ett särskilt effektivt val för återvändande vuxna.

Vi erbjuder huvudämnen och gedigen grundkurser inom vetenskap och matematik, humaniora och samhällsvetenskap - inklusive examen inom specialområden som teknisk kommunikation och användarupplevelse, hållbar trädgårdsodling, naturresursekologi, veterinärmedicin och rådgivningspsykologi.

Oavsett vilken grad du väljer, kommer du att utvecklas som masterstudent, tvärvetenskap och lösningsskapare, redo att tillämpa dina kunskaper och färdigheter för att tjäna det större samhället och världen.

Du kommer att njuta av en inlärningsmiljö som betonar innovativ undervisning, tillämpade erfarenheter och aktivt engagemang i projekt, möjligheter att utveckla din fulla potential, boendealternativ för att stödja din framgång.

Platser

  • Phoenix

    North Central Avenue,411, 85004, Phoenix

    Frågor