Keystone logo
Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Introduktion

The New College of Interdisciplinary Arts and Sciences vid Arizona State Universitys livliga västcampus fokuserar på en personlig inlärningsupplevelse och de komplexa och unika sätten som olika studieområden interagerar och påverkar varandra för att förbereda dig för framtiden bättre.

Grund- och forskarutbildningarna som erbjuds inom New College är utformade för att ge innovativa kurser och praktiska erfarenheter för att förbereda studenterna för de sociala, ekonomiska, politiska och kulturella utmaningarna de kommer att möta på en snabbt växande, mångsidig global marknadsplats.

Nya högskoleprogram betonar erfarenhetsmässigt lärande som spänner över akademiska discipliner och uppmuntrar en uppskattning för alla former av kreativitet. Varje program ger studier och utforskningar som främjar en djupare förståelse för den mänskliga upplevelsens mångfald och ömsesidiga beroende natur.

En läroplan som stöder ett medkännande och kreativt förhållningssätt till komplexiteten i verkliga utmaningar är ett kännetecken för New College. I noggrant utformade kurser för dessa grader är den nationellt hyllade ASU New College fakulteten engagerad i att utveckla program som lär studenter att vårda och utvidga sin intellektuella nyfikenhet.

Nya högskoleprogram och kurser hjälper studenter att utveckla en kritisk syn baserad på observation och ett brett utbud av förfrågningsmetoder som förbereder dem för att bli oberoende tänkare som har befogenhet att hjälpa till att forma sitt samhälle.

Platser

  • Phoenix

    North 47th Avenue,13591, 85051, Phoenix

    Frågor