Keystone logo
Athena School of Management

Athena School of Management

Athena School of Management

Introduktion

Athena School of Management är Indiens mest exklusiva handelshögskola i Corporate Hub i Hiranandani Gardens, Powai i Mumbai. Athena fokuserar på att skapa framtida företagsledare genom flera praktikplatser, globala allianser, In Depth Corporate Connect & Cutting Edge Pedagogy.

Athena tar en ny titt på Management Education, med fokus på en företags slutanvändardriven läroplan, designad och undervisad av de bästa från Corporate India för att skapa nästa generation av företagsledare.

I en dynamisk och snabbt utvecklande affärsmiljö strävar vi efter att skapa framtidsklare företagsledare och entreprenörer som inte bara anpassar sig till förändring - de är förändringen!

Vår motto är "Consilio Et Animis" som är latin för "By Wisdom & Courage" - de två egenskaper som krävs för att våra elever ska nå framgångens höjdpunkt !!

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Mumbai

  Technology Street, 400076, Mumbai

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor