Keystone logo
© Ajman University
Ajman University

Ajman University

Ajman University

Introduktion

Ajman University: Att få saker att hända sedan 1988

Ajman University (AU) grundades 1988 som det inledande privata universitetet i GCC och har varit banbrytande för utbildning i Förenade Arabemiraten. AU är erkänt för sin kvalitetsutbildning och är en av de första sex institutionerna i världen som erhållit ackreditering från Storbritanniens Quality Assurance Agency (QAA). Det framstår också som det första privata, ideella universitetet i den arabiska regionen som har ackrediterats av WASC Senior College and University Commission (WSCUC), godkänt av US Department of Education.

AU står stolt som ett globalt akademiskt kraftpaket, rankat #551 i världen och erkänt som ett av de 5 bästa universiteten i UAE, enligt den uppskattade 2024 QS World University Rankings. Denna utmärkelse placerar oss bland de 1,75 % bästa institutionerna i världen.

AU har den 3:e positionen globalt för internationella studenter och den 8:e positionen för fakultetsmedlemmar över hela världen, ett bevis på vår internationella dragningskraft. Våra strategiska samarbeten med ledande organisationer lokalt, regionalt och globalt har drivit oss till den 279:e positionen i arbetsgivarrykte världen över.

AU erbjuder 37 program ackrediterade av UAE:s utbildningsministerium, inklusive 24 grundutbildningar och 13 forskarutbildningar, med 2 doktorsexamina, fördelade på 9 högskolor. AU:s fakultet är ledande inom sina områden, vilket bidrar till universitetets växande forskningsrykte. Detta har lett till internationell ackreditering för sex AU-program nyligen.

På AU är vårt motto "Make it Happen", och vi lever upp till detta löfte varje dag.

Vi är glada att välkomna dig till våra samhällen!

Campus funktioner

  Antagningar

  Stipendier och finansiering

  Uppdrag

  Office of Scholarship & Financial Aid (OSFA) har åtagit sig att stödja universitetets strategiska riktningar för att fokusera på rekrytering, retention, examen och anställningsbarhet genom effektiv leverans av studiestöd och stipendier. OSFA hjälper studenter att nå sina utbildningsmål genom att informera studenter, föräldrar och samhället om AU stipendier, rabatter och ekonomiskt stöd (Thamer Fund) samt ge rådgivning om andra externa ekonomiska hjälpmedel.

  Vision

  Office of Scholarship & Financial Aid (OSFA) kommer att vara ett ledande kontor vid AU när det gäller att tillhandahålla snabbare, vänligare och enklare ekonomiskt stödupplevelser. Vi strävar efter att skapa en vårdkultur och att leverera resurser som erbjuder alla elever möjlighet till utbildning genom ett pågående engagemang för våra värderingar: innovation, transparens och värdighet samt skapa en respektfull miljö av tydlighet och förtroende.

  AU stipendier och rabatter

  1. Förfrågningar
  2. Alla förfrågningar
  3. Nytt kontor för stipendier och ekonomiskt stöd
  4. (välj e-förfrågan)

  General Instructions

  • Avgifter för inträde, utbildning, bostäder, transport, böcker och studenttjänster är exkluderade från dessa stipendier och rabatter
  • Rabatter gäller endast under höst- och vårterminerna. Sommarterminen ingår inte
  • Ett stipendium täcker inte några misslyckade, förbjudna, avbrutna kurser (efter att Add & Drop-perioden har avslutats) inom de erforderliga kredittimmarna i studieplanen.
  • Studenter kan inte dra nytta av mer än en rabatt samtidigt. I detta fall kommer en högre rabatt att tillämpas.
  • Alla AU studenter måste kontrollera sitt finansiella konto och om rabatten de har rätt till (enligt reglerna och förordningarna) inte finns med på deras konto, uppmanas de att skicka in en rabattförfrågan via Online Request System och av:
   • Mitten av oktober – första terminen av varje läsår;
   • Slutet av februari – andra terminen av varje läsår.
   • Vänligen observera att de angivna datumen är deadlines för att acceptera alla ansökningar för att utnyttja förfallna rabatter. Studenter har inte rätt att göra anspråk på någon rabatt efter utgången av den utsatta tidsfristen.
   • Alla andra universitetsbestämmelser ska gälla för alla studenter.

  Platser

  • Ajman

   346, Ajman, 00000, Ajman

  Frågor