Keystone logo
Ajman University Civilekonom i privaträtt
Ajman University

Civilekonom i privaträtt

Ajman, Förenade arabemiraten

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

AED 2 200 / per credit *

På Campus

* totalt CRH: 33

Introduktion

College of Law vid Ajman University grundades för att vara en hörnsten i juridisk utbildning på både lokal och regional nivå, och spelar en viktig roll bland de högre utbildningsinstitutionerna i Förenade Arabemiraten för att förbereda en generation av jurister som kan göra en positiv påverkan.

Under den pågående utvecklingen av de akademiska programmen som erbjuds av Juridiska högskolan introducerades masterprogrammet i privaträtt initialt 2008, som slutligen fick en slutlig ackreditering i maj 2016. Nyligen förnyades programmets ackreditering i december 2021.

Kollegiet strävar efter att tillhandahålla en lämplig akademisk miljö för att främja kreativitet inom olika juridiska discipliner. Detta uppnås genom antagandet av framstående akademiska program utformade för att producera kvalificerade individer utbildade i juridiska och sharia-praxis, med en förståelse för den senaste utvecklingen inom rättsvetenskap. Högskolan fokuserar också på att lära studenter hur man skaffar sig kunskap, lär sig självständigt och använder modern teknik, samtidigt som man anpassar sina program till Ajman University trefaldiga uppdrag: utbildnings-, informations- och investeringsorienterad.

Duration

  • Minsta längd för att få en magisterexamen med alla dess komponenter (kurser och examensarbeten) är två läsår.
  • Den maximala varaktigheten för att få en magisterexamen med alla dess komponenter (kurser och examensarbeten) är fyra läsår.

Antagningar

Om skolan

Frågor