Keystone logo
Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Introduktion

Grundades 1990, Auckland Institute of Studies (AIS) är en av Nya Zeelands största privata examensbevisande institutioner.

Vi tillhandahåller ett brett sortiment av NZQA-godkända kvalifikationer, inklusive certifikat, examensbevis, grundutbildning, examensbevis, och doktorsexamen och examen för inhemska och internationella studenter. AIS erbjuder en mängd olika kurser i näringslivet, turismsledning, gästfrihetshantering, informationsteknik och företagsadministration. Vårt snabbväxande MBA-program är en av de största i Nya Zeeland, och vårt engelska språkcenter erbjuder kvalifikationer i EFL, EAP, IELTS Preparation och Business English.

Vi befinner oss i Mount Albert i centrala Auckland och drivs från två attraktiva campus. Vår St Helens campus ligger i en parkliknande miljö intill Chamberlain Park Golf Course och var en gång St Helens Auckland Maternity Hospital. Vår Asquith campus ligger en fem minuters promenad bort, nära shoppingcentret St Lukes och med utmärkta transportförbindelser till staden och de centrala och västra förorterna.

AIS-flexibla tre-terminssystem och korskreditigenkänning gör det möjligt för studenterna att spåra sina studier och få en start på sina karriärer. Vi tillhandahåller hjälp till studenter om sysselsättningsproblem under och efter deras studier - det här ingår hjälp med CV-förberedelser och intervjufärdigheter, jobbplacering och praktikplatser. Vårt Online Visa Office tillåter internationella studenter att behandla visum på campus.

Vi ser till att en vänlig och vårdande miljö balanserar och stöder våra rigorösa och krävande akademiska program. Studenter på AIS upplever expertutbildad personlig utbildning i små klasser - vår erfarna och tillförlitliga lärarutbildning värderar personlig kontakt med studenter.

Vi ger våra studenter, oavsett om de är från Nya Zeeland eller utomlands, allt de behöver för att känna sig bekväma och övertygade när de studerar hos oss. Vi ser till att de är välutrustade för att lyckas när de fullgör sina kvalifikationer.

Platser

  • Auckland

    PO Box 2995, 1140, Auckland

Frågor