Keystone logo
Augustine Institute

Augustine Institute

Augustine Institute

Introduktion

Augustine Institute grundades 2005 under ärkebiskop Chaput i Denver, CO av Dr. Tim Gray och Dr. Jonathan Reyes, och har tjänat de troende Lay's behov i den nya evangeliseringen i 14 år.

Vi räknar några av de stora mästarna under de senaste decennierna i kyrkan bland våra akademiker. Idag har Augustine Institute , förutom Graduate School, expanderat för att utveckla det bästa innehållet för att nå katoliker i alla faser av sin trosresa - från att publicera böcker till att utveckla församlingsprogram, bygga strategiska partnerskap i kyrkan och tekniska plattformar som FORMED.

År 2015 slogs vi samman med Lighthouse Catholic Media och hjälpte till att främja vårt arbete med evangelisering med ett djupt innehållsbibliotek, evangelister i församlingar runt om i landet och stora partnerskap med organisationer som Ignatius Press. Från detta förhållande utvecklade vi FORMED-plattformen som integrerar över 60 katolska apostolater, når 900 000 lek katoliker och finns i mer än 5000 församlingar.

Vår dedikerade personal, ledd av vårt ledarskapsteam, för samman åratal erfarenhet för att fortsätta driva den nya evangeliseringen framåt genom ortodox undervisning och innovativa metoder.

Platser

  • Greenwood Village

    South Syracuse Way,6160, 80111, Greenwood Village

    Frågor