Keystone logo
American Institute of Applied Sciences in Switzerland

American Institute of Applied Sciences in Switzerland

American Institute of Applied Sciences in Switzerland

Introduktion

AUS.swiss/about-ranking"}" />

QS World University Ranking 2023
/ https://aus.swiss/about-ranking

Om AUS

American Institute of Applied Sciences in Switzerland AUS ) är en privat och fullt ackrediterad institution för högre utbildning som erbjuder grund- och forskarutbildning i studiet av företagsekonomi tillsammans med flera branschspecialiseringserbjudanden.

AUS samarbetar med Tiffin University i USA, vilket gör att AUS studenter kan få en dubbel examen från båda universiteten. Dessutom är AUS stolta över att bli erkänd som ett officiellt IATA (International Aviation Transportation Association) auktoriserat utbildningscenter , som erbjuder studenter flera alternativ för att bygga och växa sina karriärer inom flyget.

Alla kurser ges på engelska av ledande internationella affärsvisionärer som tar med sig omfattande undervisning och affärserfarenhet i sina klassrum. Genom att utnyttja sina nätverk bjuder våra professorer in branschledare att gästföreläsa och tala, vilket ger ytterligare praktisk erfarenhet och expertis till institutionen.

AUS studenter representerar över 45 nationaliteter från Asien, Europa, Afrika söder om Sahara och MENA-regionen och delar med sig av sina erfarenheter, kulturella perspektiv och varierande arbetserfarenheter, vilket stöder AUS globala perspektiv.

AUS är chartrat enligt schweizisk lag och erkänt av Department of Education i kantonen Vaud som ett institut för högre utbildning. AUS är medlem i Swiss Federation of Private Schools ( FSEP ) och Swiss Private Schools ( AVDEP ). AUS är ackrediterat av IACBE ( International Accreditation Council for Business Education ) och Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

AUS Dual Degree Specializations är ytterligare ackrediterade av Higher Learning Commission (HLC) och Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP)

Globala samarbeten

Dagens akademiker måste konkurrera på en arbetsmarknad som kräver starka tekniska färdigheter utöver kärnverksamhetskunskaper och -kompetenser. Vi säkerställer att våra elever har tillgång till de mest uppdaterade verktygen i affärsvärlden genom att gå med i IBM Academic Initiative och bli ett Apple-auktoriserat utbildningscenter för utbildning.

180489_UniversityRanking.png

Plats

American Institute of Applied Sciences in Switzerland ligger i hjärtat av staden La Tour-de-Peilz på den schweiziska rivieran, som ligger i kantonen Vaud, i den fransktalande delen av Schweiz. AUS ger studenter från hela världen möjligheten att få en verkligt anmärkningsvärd och global akademisk affärserfarenhet. Själva campuset ligger i den lilla och hjärtvärmande staden La Tour-de-Peilz, inte långt från Genèvesjön. Det geografiska läget gör det möjligt för våra elever att verkligen njuta av och utforska hela Schweiz natur. Eftersom Genève ligger 50 minuter bort och Lausanne ligger bara 25 minuter från La Tour-de-Peilz.

Schweiz i sig är beläget i hjärtat av Europa, vilket tillåter och gör det möjligt för studenter att resa och utforska de närmaste grannländerna, såsom Tyskland, Frankrike, Italien, Nederländerna, Spanien, Portugal, Tjeckien och många andra hisnande länder i Europa. Att studera utomlands i Schweiz är något verkligt anmärkningsvärt och extraordinärt.

184289_AmericanUniversityofAppliedSciencesInstituteinSwitzerlandLocation.png

Skäl att studera på AUS

1. Utbildning av hög kvalitet

Fördjupa dig i en levande studiemiljö där spetskompetens regerar och möjligheter till personlig tillväxt är rikliga. Med ett starkt globalt rykte som ett nav för pedagogisk excellens, kommer Schweiz att ge dig en utbildning i världsklass. Omfamna en unik blandning av amerikanska och schweiziska läroplaner i en intim inlärningsmiljö, där små klassstorlekar (bara 20 elever per klass) möjliggör personligt mentorskap och rådgivning från instruktörer. Med ett förhållande mellan fakultet och student på 1-7, kommer du att njuta av ett nära samarbete med dina professorer, vilket öppnar dörrar till en ljusare framtid.

2. Interaktiv inlärningsmiljö

Den dynamiska och interaktiva inlärningsatmosfären på AUS som främjar tillväxt och framgång. Med små klassstorlekar får du personlig uppmärksamhet och coachning, vilket ger dig de verktyg du behöver för att trivas. Gå med i en gemenskap av motiverade elever som är ivriga att lära, delta och inspireras. Omfamna oändliga möjligheter för engagemang och utforskning, och gör dig redo att skjuta i höjden!

3. Lär dig affärer

Upplev en unik utbildning där teori blir praktik. Våra professorer är inte bara akademiker, de lever, andas exempel på framgång och ger liv åt sina yrkeserfarenheter i klassrummet. Du kommer att lämna med inte bara information, utan en omfattande förståelse för hur du tillämpar din kunskap i den verkliga världen. Gör dig redo att frodas i en dynamisk, praktisk inlärningsmiljö som tar dig till nya höjder.

4. Mångkulturell miljö

Styr dig själv som en global ledare och medborgare genom att studera i en mångkulturell miljö. På AUS kommer du att vara en del av en levande gemenskap som består av över 45 nationaliteter, vilket gör att du kan vidga dina perspektiv och få en djup uppskattning för kulturell mångfald. Fördjupa dig i en gemenskap som hyllar olikheter och gör att du kan frodas i dagens sammanlänkade värld. Gå med oss och bli en välgrundad, globalt sinnad individ!

5. Relevant och fokuserad läroplan

Att studera i en mångkulturell miljö Det akademiska programmet vid AUS har gjorts om och skapats för att garantera att det är relevant för en ständigt föränderlig företagsmiljö och att studenter tar examen med de kritiska färdigheter som behövs för anställning. 4IR-färdigheterna hos AUS -studenter utvecklas genom learning by doing och tillämpning, såväl som feedback och coachning. Varje kurs involverar teori såväl som utveckling av hårda och mjuka färdigheter genom två upplevelsebaserade inlärningsmöjligheter, såsom:

 • simuleringar

 • Presentationer - individ och / eller grupp

 • Fallstudier

 • Projekt - individ och / eller grupp

6. Studentstöd

På AUS är vi dedikerade till att göra övergången till campus sömlös för internationella studenter. Från att säkra ett studentuppehållstillstånd till att hitta det perfekta boendet ger vi aktivt stöd och vägledning varje steg på vägen. Låt oss hjälpa dig att komma till rätta med och fokusera på det som verkligen betyder något - din utbildning och tillväxt.

AUS examina och inriktningar

American Institute of Applied Sciences in Switzerland erbjuder en rad affärsrelaterade kandidat- och magisterexamina och specialiseringar

På AUS samarbetar vi med världsledande organisationer för att erbjuda våra studenter en unik möjlighet att ta examen med mer än bara en examen.

Dubbelgrad

160078_tiffin-university.png

Studenter vid American Institute of Applied Sciences in Switzerland kan bestämma sig för att specialisera sig och tjäna ett Dual Degree-program med Tiffin University i USA.

Tiffin University är ackrediterat av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP), Higher Learning Commission ( HLC ), en av de sex amerikanska regionala ackrediteringsbyråerna och Ohio Department of Higher Education.

De flesta regeringar runt om i världen erkänner HLC-ackrediteringen och därför kommer de att erkänna AUS Dual Degrees.

Statistik

 • Internationella studenter:

  80%

 • 0
 • Förhållande mellan student och fakultet:

  7 till 1

Stipendier och finansiering

Stipendier Möjligheter

Studenter som ansöker tillAmerican Institute of Applied Sciences in Switzerland burken, parallellt, ansöker om delvis meritbaserade och behovsbaserade stipendier som kan täcka upp till 20% av studieavgifterna om studenterna bedöms vara berättigade.

Ranking

QS World University Ranking 2023 - American Institute of Applied Sciences in Switzerland

QS Stars Ranking 2022

American Institute of Applied Sciences in Switzerland har tilldelats ett betyg med fyra stjärnor i 2022 års QS Stars klassificeringssystem .

AUS har tilldelats högsta möjliga betyg med fem stjärnor i kategorin specialistkriterier Undervisning och Business and Management Studies.

AUS fick ett fyrastjärnigt betyg för Faciliteter, inklusive campusanläggningar, sportanläggningar och studentboenden. Vi är glada över att få detta erkännande, eftersom våra lokaler nyligen har renoverats, och vi är engagerade i att förbättra miljön för att möta behoven hos våra studenter och fakultetsmedlemmar.

Dessutom fick AUS ett fyrastjärnigt betyg i anställningsbarhet, vilket innebär en anmärkningsvärd sysselsättningsgrad för akademiker och arbetsgivarrykte.

Dessutom markerar QS Stars Rating ett betydande internationellt erkännande, avslöjar våra kärnstyrkor och ger oss ett verktyg för kontinuerliga framsteg och utveckling.

American University in Switzerland Ranking 2022

Platser

 • La Tour-de-Peilz

  Chemin du Levant 5, 1814, La Tour-de-Peilz

Frågor