Keystone logo
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Introduktion

Deans Välkommen

CAS Dean Peter Starr

Den College of Arts and Sciences vid American University erbjuder dig en utmanande de fria konsterna i en levande och blandad grupp av studenter från alla 50 stater och 150 länder. De College of Arts and Sciences fakultet omfattar nationellt och internationellt uppmärksammade konstnärer, forskare och lärare åtagit sig att innovativa metoder för undervisning och spetskompetens inom forskning och kreativa strävanden. Varje år, världens ledare, framstående forskare från andra institutioner, och välkända utövare inom sina områden kommer till campus för att främja en öppen debatt om aktuella frågor och utsätta studenter och banbrytande utvecklingen inom sina områden.

Oavsett om du väljer en etablerad grundutbildning större eller inom forskarutbildningen eller designa din egen tvärvetenskaplig examen, kommer du att delta i allvarliga intellektuella undersökning i klassrummet. Du kommer att dra nytta av det stora utbudet av praktikplatser och gemenskap serviceverksamhet inom konst, utbildning, humaniora, naturvetenskap och samhällsvetenskap i Washington, DC, och har möjlighet-på egen hand eller i samarbete med en medlem av fakulteten till delta i forsknings- och kreativa strävanden liksom i många klubbar, studentaktiviteter och serviceorganisationer på AU campus.

Dina erfarenheter inom och utanför klassrummet kommer att skapa bred vision och förståelse du behöver för att lyckas i din framtida karriär och bli en utbildad och ansvarsfull världsmedborgare.

Mission & fakta

Den College of Arts and Sciences är tillägnad kvalitet i undervisning, stipendium, konst, och service till sina lokala, nationella och internationella samfund.

Kollegiet ger en rik utbildning inom humaniora och naturvetenskap för alla amerikanska universitets studenter, som erbjuder utmanande studieprogram för sin grundutbildning och forskarutbildning majors; och främjar framstående forskning, praktik och skapande verksamhet.

Kollegiet har åtagit sig att kärn syften liberal utbildning: att främja fri och rationell diskurs, främja förståelse för mångfalden av mänsklig erfarenhet, ger de kritiska intellektuella färdigheter som krävs för att navigera en snabbt föränderlig värld, och integrera kunskap över ämnesgränserna.

historia

En globala utsikterna, praktisk idealism, en passion för public service: De är en del av American University i dag, och de var i luften 1893, då AU har chartrats av kongressen. George Washington hade drömt om en "nationell university" i landets huvudstad. Men det tog John Fletcher Hurst att grunda ett universitet som på många sätt, förkroppsligar den drömmen.

President Woodrow Wilson dedikerade officiellt universitetet den 27 maj 1914 och de första doktorander antogs. College of Liberal Arts grundades 1925, med de första 75 studenter medgav att falla.

Hela historien om amerikanska universitetet, har College of Arts and Sciences bytt namn flera gånger. Till en början känd som "College of Liberal Arts", namnet ändrades till "College of Arts and Sciences" 1939. För en kort period var bekant enkelt som "Grundutbildning College" tills namnet omvandlades tillbaka till "College of Arts and Sciences" 1956.

Den största skola eller college vid American University, College of Arts and Sciences har för närvarande 2.931 studenter, 339 heltidsanställda lärare, och mer än 150 grader erbjuds. Medan kollegiet ständigt växer, åtagandet att främja fri och rationell diskurs, främja förståelse för mångfalden av mänsklig erfarenhet, ger de kritiska intellektuella färdigheter som krävs för att navigera en snabbt föränderlig värld, och integrera kunskap över ämnesgränserna förändras aldrig.

Platser

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, NW, , 20016, Washington

Frågor