Keystone logo
Babson College

Babson College

Babson College

Introduktion

Babson College , skolan nr 1 för entreprenörskap i 29 år enligt US News & World Report , utbildar entreprenörsledare som skapar stort ekonomiskt och socialt värde överallt. Vi erbjuder ett brett utbud av forskarutbildningsprogram, både heltids- och deltidsalternativ, med förståelse för att varje student har unika personliga och professionella åtaganden. Oavsett vilket program kommer du att upptäcka en utbildning som bygger på handling och en gemenskap fylld av dynamiska entreprenörsledare. På Babson är vi obevekligt fokuserade på följande:

Förvandla studenter till entreprenörsledare: Vi tror att företagare inte är födda - de är skapade och en Babson-utbildning skapar en make-it-happen tankesätt och kompetens som uppmuntrar elever att se problem som möjligheter, navigera tvetydighet och vidta åtgärder. Entreprenörsledare är viktigare nu än någonsin.

Lärande genom att göra : Vi gör mer än att lära dig att tänka. Vi lär dig hur du gör. Uppslukande upplevelser som våra studiekonsultprojekt, klassrumssimuleringar och studentledda forum förbättrar klassrumsakademiker med verklighet i praktiken, och förser studenterna med de färdigheter som krävs för att agera och påverka nu.

Optimera ditt potential: Oavsett om det är att starta ett företag, byta industri eller ta över ditt familjeföretag, en Babson-examen hjälper studenter att flytta dit de är till där de vill vara. Vår lilla storlek betyder att studenter, fakulteter och karriärrådgivare tillsammans skapar en upplevelse som hjälper varje student att uppnå sina personliga mål.

Bygg din globala erfarenhet och ditt nätverk: När olika perspektiv möts uppstår nya idéer. På Bason är mångfalden i vårt samhälle en styrka som vidgar elevernas perspektiv och förbereder dem för att arbeta över alla ekonomier och kulturer. Babson-upplevelsen är fylld av tvärkulturellt lagarbete, globala fallstudiediskussioner och internationellt fokuserade evenemang. När karriärer utvecklas runt om i världen efter examen är Babson-nätverket aldrig långt borta, med 43 000 alumner som spänner över 129 länder.

På Babson College utexamineras du med mer än en examen - du får inspiration, verktyg och gör-det-händer-tankesätt som krävs för fortsatt professionell framgång. Det beror på att stora företagarledare övervinner motgångar, trivs i osäkerhet och alltid letar efter lösningar där andra bara ser hinder. Att vara entreprenörsledare kommer att göra dig till en tillgång i alla organisationer, kunna navigera tvetydighet och driva framåt, medan andra fortfarande bearbetar.

Vi erbjuder följande heltidsstudier:

Heltid MBA: Gör Babson till ditt hem hemifrån med en heltids, MBA på campus. Slutför din examen på ett eller två år. Specialiserade sig med sju MBA-koncentrationer, inklusive STEM-designade koncentrationer i kvantitativ ekonomi och affärsanalys och maskininlärning.

Master of Science in Business Analytics: Omvandla information till innovation med ett heltids-STEM-designat program.

Master of Science in Finance: Få de ekonomiska modellerings- och kodningskunskaper som arbetsgivare vill ha i detta heltids-, STEM-designade program.

Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership: Lär dig att innovera tidigt i din karriär i heltidsprogrammet på nio månader

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Wellesley

  231 Forest Street, 02457-0310, Wellesley

 • Boston

  100 High Street First and 12th Floors, 02110, Boston

  • Miami

   1200 Brickell Ave, 33136, Miami

   Frågor