Keystone logo
Babson College Master of Science in Business Analytics
Babson College

Master of Science in Business Analytics

Wellesley, Amerikas förenta stater

9 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 1 820 / per credit

På Campus

Introduktion

Big datas inflytande på affärsbeslut är större än någonsin. Så är efterfrågan på skickliga översättare som kan omvandla analyser till kritiska insikter som leder till spelförändrande affärslösningar. Upptäck hur Babsons Master of Science i Business Analytics kan lära dig hur du kreativt löser stora affärs- och sociala problem med datadrivna lösningar med detta STEM-utsedda heltidsprogram (slutfört på antingen nio månader eller 16 månader).

En Business Analytics-examen för att omvandla information till innovation

Master of Science in Business Analytics (MSBA)-programmet utbildar framtida företagsledare i toppmoderna affärsanalysverktyg och -tekniker och entreprenöriellt tänkande och agerande så att du kan navigera i komplexa affärsproblem och skapa innovativa lösningar med hjälp av dataanalys. Du kommer också att lära dig ledarskapsfärdigheter som är mycket efterfrågade globalt.

  • Identifiera och formulera affärsproblem eller möjligheter med dataanalys.
  • Kommunicera dessa effektivt med högre chefer och andra datavetare i din organisation.
  • Ta fram sammanhängande och relevanta analyser
  • Förvandla resultaten till handlingsbara taktiker och strategier för framgång

What Makes Babson’s MSBA Different?

  • STEM-designad. Internationella studenter på ett F-1 visum kan vara berättigade till en 24-månaders förlängning av OPT efter avslutad arbete i USA
  • Entreprenöriskt tänkesätt och fakultet. Lär dig av världsberömda tankeledare och innovatörer på en topphögskola för företag som kommer att lära dig att kombinera en datavetares färdigheter med en entreprenörs tankesätt.
  • Spjutspetsverktyg för big data-analys. På din resa mot att bli datavetare kommer du att lära dig att använda avancerade analytiska tekniker för att stödja organisationens mål och strategier. Du kommer också att få en djup förståelse för preskriptiv analys, prediktiv analys, kognitiva tekniker, maskininlärning, marknadsföringsanalys och informationsteknologi. Preskriptiv analys är en kärnstyrka i Babson-upplevelsen och ofta sällsynt i andra program.
  • Skaffa den kompetens arbetsgivarna vill ha. Stick ut på arbetsmarknaden med flytande programmeringsspråk och programvara för datavisualisering. Vi byggde upp MSBA-läroplanen med input från arbetsgivare, vilket säkerställer att du lär dig rätt färdigheter för att sticka ut på arbetsmarknaden. Dessa färdigheter inkluderar R, SQL/ingen SQL, Tableau och marknadsföringsanalyscertifieringar.
  • Att berätta och kommunicera med data. Alla utexaminerade från Babsons MSBA-program är skickliga på att sammanfatta och kommunicera insikter för olika målgrupper med hjälp av visuella, muntliga och verbala metoder. Du kommer också att lära dig hur du gör ett logiskt, tydligt och övertygande argument för eller emot värdet av att använda analys.

Läroplan

Programresultat

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor