Keystone logo
Babson College Master of Science in Finance
Babson College

Master of Science in Finance

Wellesley, Amerikas förenta stater

9 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 1 820 / per credit

På Campus

Introduktion

Master the Financial Side of Business

Heltidsmastersexamen i finans (MSF) vid Babson ger djupgående finansiell och kvantitativ kunskap. Matcha det med sofistikerad problemlösning, praktisk tillämpning, etiskt omdöme och professionell utveckling och kommunikationsförmåga för en väl avrundad examen. Din Master of Science in Finance-programkohort kommer från alla grund- och forskarutbildningsbakgrunder. Under dina valfria, utöka ditt nätverk genom att ta lektioner med mer erfarna MBA- och masterstudenter. Utveckla starka relationer med lärare och rådgivare, som är här för att stödja dig med individualiserat mentorskap.

Fast Facts

  • STEM-designad. Internationella studenter på ett F-1 visum kan vara berättigade till en 24-månaders förlängning av OPT efter avslutad arbete i USA
  • Snabbspår: Tjäna 30 poäng på 9 månader (alternativ för 2 terminer) eller 16 månader (alternativ för 3 terminer).
  • Anpassningsbar: Hälften av Läkare Utan Gränsers examenspoäng är valbara, vilket gör att du kan skräddarsy ditt lärande efter dina specifika karriärintressen.
  • Stapelbar: Använd dina Master of Finance-poäng för en framtida Babson-examen.

Läroplan

Programresultat

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor