Keystone logo
Babson College Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership
Babson College

Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership

Wellesley, Amerikas förenta stater

9 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 1 820 / per credit

På Campus

Introduktion

Över branscher och karriärvägar delar stora företagsledare en gemensam egenskap: ett entreprenöriellt tänkesätt. Förmågan att förnya och inspirera är avgörande för att driva personlig tillväxt, professionella framsteg och organisatorisk framgång. Skaffa dig de färdigheter och erfarenheter du behöver för att lyckas med en masterexamen i ledarskap som kommer att öppna dörrar när din karriär fortskrider.

Få självförtroende och kreativitet med en magisterexamen i ledarskap

Babsons Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership (MSEL) är hörnstenen i en framgångsrik karriär inom företagsledning. Under hela 9-månadersprogrammet på heltid, samarbeta och lär dig bland en mycket varierad grupp klasskamrater. Din kohort kommer att ta itu med verkliga utmaningar genom erfarenhetsbaserat lärande - skapa ett nytt företag, konsultera för en organisation för att lösa dess affärsproblem och utforska det globala affärslandskapet under en kurs utomlands. Du kommer att komma från detta entreprenöriella ledarskapsmästarprogram med problemlösningsförmåga som förbereder dig att leda med självförtroende.

Fast Facts

  • Accelerera din karriär omedelbart: Designad för att betjäna studenter direkt efter college, utan de 3-5 års arbetserfarenhet som många forskarutbildningar kräver.
  • Tjäna din examen på mindre än ett år: Spara både tid och pengar genom att ta en magisterexamen i management och ledarskap på bara 9 månader
  • Låt dig inspireras av dina kamrater: Masterstudenter kommer till Babson College från hela världen och inkluderar revisorer, finansanalytiker och entreprenörer, men också idrottare, ideella arrangörer, författare och artister.
  • Skaffa praktisk erfarenhet: Bygg ditt nätverk när du deltar i fyra handlingsbaserade lärandeprojekt under hela din masterexamen i ledarskap.

Läroplan

Programresultat

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor