Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Ball State University

Ball State University

Ball State University

Introduktion

Vi väcker intellektuell nyfikenhet. Spiriterade och motiverade, vi lär oss, växer och tar flyg. Vår fakultet och personal - alla i vårt samhälle - behandlar studenter som partners, från första dagen. I klassrum och laboratorier, på idrottsplatserna, i uppslukande inlärningsprojekt utanför campus - med smidighet och uthållighet - flyger kardinaler. Vi är baserade på våra värderingar, lyfta av vår kunskap och går säkert uppåt mot allt större möjligheter. Vårt är ett enkelt löfte: att utmana varandra att utmärka sig.

Och med fördel som vår guide — Vi flyger.

Vi engagerar studenter i utbildnings-, forsknings- och kreativa ansträngningar som ger våra kandidater möjlighet att ha uppfyllande karriärer och meningsfulla liv berikade av livslångt lärande och service, medan vi förbättrar den ekonomiska, miljömässiga och sociala vitaliteten i vårt samhälle, vår stat och vår värld .

Stolt förbi

Ball State oöverträffade tro på en utbildning som är förknippad med kreativitet, värderingar och intellektuell nyfikenhet började i slutet av 1800-talet, när affärsledare i Muncie föreställde sig en lokal högskola för att öka stadens utveckling.

Bland visionärerna var de fem Ball Brothers - Lucius, William, Edmund, Frank och George - industriister och filantroper som flyttade från New York till Muncie för att utvidga sin glascontainerverksamhet.

En liten, privat lärarutbildningsskola öppnade 1899. Efter att samhällets ansträngningar för att upprätthålla högskolan misslyckades, köpte Ball-bröderna marken och byggnaderna för den nedlagda institutionen och donerade dem till staten Indiana. Denna gåva blev Indiana State Normal School Eastern Division, som öppnades 1918 för att tillgodose Indianas behov av fler och bättre lärare.

Som erkännande av Ball-familjens generositet ändrade Indiana General Assembly skolans namn till Ball Teachers College 1922 och sedan Ball State Teachers College 1929.

Vid 1960-talet hade den regionala lärarhögskolan börjat locka fakultet utanför Mellanvästern, och studenter sökte majors inom områden som affär, arkitektur och andra nya discipliner. Inskrivning och finansiering ökade med nationella trender, och nya anläggningar och examenserbjudanden lades till.

1965 döptes Indiana General Assembly till college Ball State University och erkände dess fenomenala tillväxt i anmälan och anläggningar, mångfalden och kvaliteten på dess utbildningsprogram och tjänster och förväntan på den bredare roll den skulle spela i statens framtid.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Muncie

    W University Ave,2000, 47306, Muncie

    Frågor