Keystone logo
Barcelona School of Economics

Barcelona School of Economics

Barcelona School of Economics

Statistik

Akademiska bakgrunder

Klassen 2023 består av 223 studenter, från 47 länder, med en medelålder på 25 år.

De vanligaste akademiska bakgrunderna för Barcelona School of Economics masterstudenter är ekonomi och finans, Företagsekonomi, Matematik, Teknik, eller samhällsvetenskap.

Studenter med grundutbildning inom alla områden som kan visa starka kvantitativa färdigheter uppmuntras att ansöka.

  Campus funktioner

  Studenter från hela världen

  Det Barcelona School of Economics grundades på idén att individuell potential realiseras genom samarbete med begåvade kamrater. Vi väljer kandidater ur ett brett spektrum av perspektiv, upplevelser, och röster. I klassen 2023 kommer 90% av studenterna från länder utanför Spanien och 45% av studenterna kom från länder utanför Europa.

  Arbetslivserfarenhet före masterprogrammet

  En utbildning på Barcelona School of Economics är ett klokt val för både nyutbildade studenter och de som har erfarenhet av arbetskraften som vill förbättra och förbättra sin kompetens..

  Cirka 80% av studenterna går in i magisterexamen direkt efter grundutbildningen. Andra har yrkeserfarenhet på konsultföretag, internationella organisationer, och banker samt forskningsinstitutioner och myndigheter.

  Alla studenter drar nytta av denna blandning av profiler eftersom de arbetar tillsammans under hela året på BSE.

  Livet i Barcelona

  Barcelona erbjuder en av Europas mest inspirerande miljöer för studenter och akademiker. Stadens öppna atmosfär och BSE: s läge på campus vid två internationellt rankade universitet sätter våra studenter i hjärtat av en dynamisk akademisk miljö.

   Alumnstatistik

   Hållas informerad

   Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig när nästa ansökningsperiod är öppen.

   Ranking

   Vad gör att Barcelona School of Economics sticker ut

   Rankad i topp 3 Ekonomiska avdelningar i Europa (RePEc mars 2023)

   Skolans akademiska spetskompetens vilar på talang och drivkraft från vår undervisnings- och forskningsfakultet, som har positionerat Barcelona School of Economics konsekvent bland världens främsta forskargrupper.

   Nobelpristagarna hjälper till att utveckla Mästarens

   Våra masterprogram leder till officiella examina enligt EU-rätt och får strategisk vägledning från en grupp på mer än 30 ledande akademiker, inklusive 10 Nobelpristagare, i Barcelona School of Economics Vetenskapliga rådet.

   BSE-studenter kännetecknas av sin enastående akademiska bakgrund och sitt engagemang för att utmärka sig i forskarstudier. Den internationella klassen ger klassrummet en berikande blandning av professionell bakgrund, kulturella perspektiv, och personliga upplevelser.

   Studentberättelser

   Platser

   • Barcelona

    Ramon Trias Fargas 25-27, 08005, Barcelona

   Frågor