Keystone logo
Barclay College

Barclay College

Barclay College

Introduktion

På Barclay College prisa vi Gud för våra studenter som är på ett uppdrag att inte bara få en utbildning, utan för att stärka deras Kristuscentrerad, bibliskt baserad tro genom att lära vägen för effektiva kristna lever i service och ledarskap.

Barclay College baserar sin existens i en rik historia av evangelikala Friends tradition. Barclay College är en evangelisk Friends skola som accepterar och omfamnar personer med evangelikala kristna tro från olika konfessionella bakgrunder.

Uppdraget för Barclay College är att förbereda studenterna i en bibelcentrerad miljö för effektiv kristet liv, service och ledarskap. Barclay College är en kristen institution för högre utbildning som utmanar eleverna att utforska, förstå och skaffa sig den kompetens som krävs för att svara på Guds kallelse över deras liv. För att hjälpa åstadkomma detta, Barclay College strävar för akademisk och andlig excellens genom att erbjuda en miljö som uppmuntrar högre nivåer av utredning och lärande. Kritiskt tänkande, utbyte av idéer, och disciplinerad bibelbaserad studie betonas att hjälpa varje elev att utveckla en personlig kristen världsbild och utrusta dem att tjäna effektivt inom områdena tjänst där de känner Guds ledning för sina liv.

Barclay College rekryterar aktivt alla kristna som vill förbereda sig för sina yrken i ett klimat som är rigoröst akademiskt och åtagit sig att betjäna Jesus Kristus. Kollegiet anser att andlig tillväxt påskyndas när man bor och studier i ett samhälle som inkluderar en mångfald av teologiska och kulturella perspektiv.

Som en fyraårig institution för högre utbildning, är Barclay College uppdrag bredare än en yrkesskola eller utbildningsinstitut. Studenter bredda sin kulturella förståelse genom att studera ett brett spektrum av allmänna studier utöver sina specifika intresseområden. Eftersom Barclay är en bibelskola, eleverna lär sig att studera Bibeln och att integrera bibliska sanning i varje disciplin.

Barclay College erbjuder studenter förberedelse för flera karriärer genom sitt kandidatprogram. I vissa områden har kandidatexamen utformats för att förbereda en för forskarutbildning. Kollegiet erbjuder också Associate grader utformade för att ge studenterna en grundläggande introduktion till högskoleutbildning, Bibeln, och allmänna studier.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Haviland

    607 N Kingman Haviland, KS 67059

Frågor