Keystone logo
Baruch College Austin W. Marxe School of Public and International Affairs

Baruch College Austin W. Marxe School of Public and International Affairs

Baruch College Austin W. Marxe School of Public and International Affairs

Introduktion

Austin W. Marxe School of Public and International Affairs är New York Citys enda offentliga forskarskola tillägnad allmänheten. Vi erbjuder grundnivå- och forskarutbildningsnivåer i offentlig politik och administration, och Master of Science in Education (MSEd) -programmet i högre utbildning (MSEd-HEA) och ett magisterexamen (MIA).

Marxe-skolan ger studenterna möjlighet att förbereda sig direkt för det forskarlivet medan de fortfarande är i skolan. Många av våra studenter samarbetar med lärare som forskningsassistenter och utvidgar kunskapsgränserna när de behärskar sofistikerade analysverktyg. Studenter uppmuntras starkt att spendera tid på att studera från New York genom skolsponserade program som sträcker sig från två veckor till en hel termin. Vi har akademiska partnerskap på fem kontinenter och en blomstrande Washington-termin för att introducera studenter till livet i landets huvudstad. Många av våra studenter är internt lokalt för några av världens ledande ideella organisationer, internationella icke-statliga organisationer, sjukhus, skolor och statliga institutioner.

Vi använder oss av en av de största fakulteterna för offentliga angelägenheter i landet, och vi använder ett tvärvetenskapligt synsätt på undervisning, forskning och professionell utveckling.

Skolan behåller och driver fem kända forskningscentra och institutioner som producerar kritiska rapporter, undersökningsresultat och data om olika ämnen som är relevanta för allmän ordning.

Marxe-skolans fakultet är bland de största och mest olika i landet. Uppnådd och allmänt erkänd inom sina områden, ger varje medlem en stor erfarenhet av rådgivning eller ledande kabinettnivåbyråer, politiska ledare, större hälso-, ideella eller statliga organisationer över hela världen. De är här för att hjälpa dig att växa personligen och professionellt samtidigt som du tar itu med dagens mest angelägna utmaningar inom den allmänna politiken och ger vägledning om kurser, utvecklingsmöjligheter och karriärer.

Platser

  • New York

    Lexington Avenue,55, 10010, New York

    Frågor