PhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
Basque Culinary Center Magisterexamen i livsmedelsjäsning
Basque Culinary Center

Magisterexamen i livsmedelsjäsning

San Sebastián, Spanien

9 Months

Engelsk

Heltid

15 Sep 2025

Oct 2025

EUR 10 794 / per year *

På Campus

* för första året | 3.558 € för andra året

Introduktion

Omdefiniera livsmedelsindustrin med avancerad kunskap inom fermentering, vetenskap och hållbarhet.

Master's Degree in Food Fermentation , unik i sitt globala tillvägagångssätt, integrerar mikrobiologi, enzymologi, bioteknik, gastronomi, antropologi och sociologi, utbildar yrkesverksamma för att förnya sig i skapandet, utvecklingen och analysen av fermenterade livsmedel ur ett vetenskapligt, socialt, och vetenskapsperspektiv.

Över 90 ECTS (1,5 år) , kommer du att kombinera teoretiskt lärande med tillämpad praktik, behärska vetenskapliga verktyg, kulinariska tekniker och banbrytande metoder . Från att designa jäsningsprocesser till att utveckla hållbara och innovativa livsmedelsprodukter , du kommer att analysera sensoriska, näringsmässiga och kulturella aspekter och överbrygga tradition med modern hållbarhet.

Programmet inkluderar dataanalysworkshops, laboratoriebaserad forskning och besök hos ledande företag inom sektorn , vilket möjliggör praktisk erfarenhet av verkliga utmaningar. Du kommer att utveckla tvärvetenskapliga projekt i samarbete med internationella institutioner , inklusive California Polytechnic State University, Köpenhamns universitet, Aarhus Universitet och andra.

En framstående fakultet av experter inom fermentering, innovativa kockar och bioteknikforskare kommer att guida dig genom hela programmet.

Denna magisterexamen förbereder dig för nyckelroller som fermenterad produktutvecklare, livsmedelsbioteknikkonsult eller forskare inom livsmedelskvalitet och innovation . Du kommer att bidra till utvecklingen av unika livsmedel av hög kvalitet som respekterar traditionen samtidigt som du är banbrytande för hållbara processer som kommer att omdefiniera livsmedelsindustrin .

Praktisk information

  • Startdatum: oktober 2025
  • Sista anmälningsdag: 15 september 2025
  • Språket engelska
  • Varaktighet: 90 ECTS
  • 20 tillgängliga platser
  • Campusbaserat lärande
  • Plats: GOe Gastronomy Open Ecosystem
  • Akademisk period:
  • Första året: från oktober 2025 till juni 2026
  • Andra året: från september 2026 till januari 2027
  • Vägen till doktorsexamen
  • Typ av examen: Officiell examen från Mondragon Unibertsitatea, erbjuds av Fakulteten för gastronomiska vetenskaper - Basque Culinary Center
  • Examen: Magisterexamen i livsmedelsjäsning

Karriärmöjligheter

Programresultat

Idealiska studenter

Antagningar

Läroplan

Studieavgift för programmet

Leverans av program

Om skolan

Frågor