Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Introduktion

Om oss

Bay Atlantic University grundades 2013 som en privat men ideell institution för högre utbildning som syftar till att ge ett unikt och ovärderligt tillfälle att utbilda världsinborgare som har de nödvändiga verktygen för att leva upp till vår globala vision.

Bay Atlantic University är en högt respekterad institution som stöds av 46 års pedagogisk erfarenhet av kvalificerade och erfarna professorer på den internationella utbildningsarenan. Vi erbjuder en akademiskt fokuserad, utmanande och stimulerande lärande erfarenhet. Ligger i det politiska och historiska hjärtat av landet, är du garanterad att njuta av den sanna amerikanska upplevelsen.

BAU Campus

Bay Atlantic University ligger i centrala DC, omgivet av affärer, restauranger och köpcentrum. Det är ett bra ställe för studenter som vill lära sig om insatserna och insatserna i USAs kulturella och politiska tyg i ett säkert och vänligt samhälle.

Att vara en mångkulturell stad, det finns olika attraktioner för alla. Majoriteten av händelserna är gratis, så alla kan njuta av museer, parker, djurparker och monument. Transport är lätt runt staden som tunnelbana och bussar går fram till 3 am.

Vädret är varmt och fuktigt på sommaren, trevligt på vår och höst, och mildt med säsongsbetonat snöfall på vintern.

Bay Atlantic University Washington, DC ligger en kort promenad från många av DC: s stora turistattraktioner. Vita huset ligger precis bredvid dörren till vår byggnad. National Mall, där majoriteten av stadens museer är, ligger bara tio minuter bort. Allt som inte är nära kan lätt nås med kollektivtrafik.

Vårt uppdrag

Bay Atlantic University syftar till att erbjuda ett unikt och ovärderligt tillfälle att utbilda världsbefolkningen som har de nödvändiga verktygen för att leva upp till vår globala vision. Det är en integrerad del av vårt uppdrag att betona kreativitet och uppmärksamhet i alla ansträngningar hos våra studenter och att utbilda dem som mycket önskvärda och universellt anställbara individer.

"Uppdraget för Bay Atlantic University är att tillhandahålla kvalitativ amerikansk utbildning över hela världen genom ett antal marknadsdrivna program som kommer att stimulera den intellektuella nyfikenhet, kritiskt tänkande och kreativitet som är angeläget i det globala samhället."

Mål: För att uppfylla sitt uppdrag fastställde universitetet följande strategiska mål.

 1. Erbjuda en rad olika examens- och examensprogram i nya och höga efterfrågesfält
 2. Att ge utbildning som balanserar tekniska, professionella och kritiska tänkande komponenter i ett försök att möta behoven hos en mångsidig grupp av elever

Mål: I ett försök att nå sina strategiska mål fastställde universitetet följande mål.

 • Att säkerställa en kvalitativ inlärningserfarenhet genom att anställa kvalificerade fakultetsmedlemmar som är engagerade i utmärkt undervisning
 • Att säkerställa relevanta läroplaner genom inmatning från styrelsen, branschråd, akademiska partners och akademiker
 • För att säkerställa att universitetet har tillräckliga fysiska och finansiella resurser för att tillhandahålla kontinuerlig kvalitetsutbildning

Vår vision

Vi är en studentinriktad institution med en global vision. Vår filosofi är att förbereda eleverna med den kompetens och kunskap som krävs för att möta utmaningarna i det framtida globala samhället med hjälp av toppmoderna instruktionsteknik och undervisningsmetoder för att skapa marknadsanpassade program. Långsiktig framgång för universitetet, liksom upprättandet av ett rykte för kvalitetsinstruktion, kommer att bero på läroplanutveckling och resultatmätning. Universitetets förmåga att attrahera och behålla studenter, studerandes förmåga att möta näringslivets krav och nivån på kandidater och arbetsgivare är de kritiska åtgärderna för framgång.

Kärnvärderingar

Bay Atlantic University strävar efter att ge utbildning och stipendium av högsta kvalitet - fördjupa kunskapens gränser och förbereda individer för liv, arbete och ledarskap. Vissa av oss gör vårt bidrag genom att engagera sig direkt i undervisning, lärande och forskning, andra genom att stödja och möjliggöra dessa kärnverksamheter på väsentliga sätt. Oavsett våra enskilda roller, och vart vi arbetar inom Batat-Atlantisuniversitetet, är vi skyldiga till varandra för att upprätthålla vissa grundläggande värden för samhället. Dessa inkluderar:

 • Respekt för andras rättigheter, skillnader och värdighet
 • Ärlighet och integritet i alla förhållanden
 • Samvetsgrann strävan efter excellens i sitt arbete
 • Ansvar för åtgärder och beteende på arbetsplatsen

Ju mer vi omfamnar dessa värden i våra dagliga liv, desto mer skapar vi och upprätthåller en förtroende, samarbete, livlig förfrågan och ömsesidig förståelse - och främja ett engagemang för utbildning och stipendium som vi alla delar.

Vidare tror vi på Bay Atlantic University att lärande inte begränsas till formell instruktion i traditionella klassrum. Universitetet använder olika distansutbildnings- och telekommunikationsmetoder för att tillhandahålla högkvalitativa utbildningsverksamheter över hela världen, särskilt för dem som är ofrivilliga eller traditionellt oförtjänta.

Global Outreach

Internationell utbildning är en långvarig del av Bay Atlantic Universitys globala uppdrag, som omfattar ett stort antal initiativ både i USA och utomlands för att underlätta utbyte av kunskaper över internationella gränser. Universitetet grundades på förutsättningen att högre utbildning skulle vila på en solid grund för interkulturell dialog mellan studenter och lärare från hela världen.

Studenter på BAU uppmanas att spendera lite tid på sina studier utomlands, för att öka kunskapen om andra län och kulturer, samt om globala problem som vi alla idag står inför. För detta ändamål kommer studenterna att kunna besöka nätverksläger i Istanbul, Berlin och Cypern.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

 • Washington

  BAU International University 1510 H Street NW, , 20005 , Washington

Frågor