Keystone logo
© Eva Dang
Bayes Business School, City University of London

Bayes Business School, City University of London

Bayes Business School, City University of London

Introduktion

Cass Business School är en av City, University of Londons fem skolor. Det är bland Europas ledande handelshögskolor och i den globala eliten av handelshögskolor som håller guldstandarden för "trippelkrona" ackreditering.

Cass är världsberömd för sin:

 • Balanserad praktisk och teoretisk utbildning för grund-, MBA- och MSc -studenter samt för doktorand- och exekutivprogram
 • Kunnig akademisk personal med praktisk branscherfarenhet, långsiktiga kopplingar till företag och blomstrande forskningsprogram
 • Starka kontakter med stadsföretag, internationella affärer och vårt samhälle av studenter, alumner och partners.

Extraordinärt samtal

Vi möjliggör det extraordinära - ledarskapet genom kunskapskapande, utbildning och gemenskapspartnerskap.

Ett rykte i världsklass

Sir John Cass Business School är en integrerad del av City, University of London, bland den globala eliten. Vi rankas konsekvent bland de bästa handelshögskolorna och programmen i världen. Vidare innehar Cass den sällsynta guldstandarden för 'trippelkrona' ackreditering från Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of MBAs (AMBA) och European Quality Improvement System (EQUIS).

Tillsammans med ett etablerat 50-årigt rykte för sin spetskompetens inom företagsforskning och utbildning, lockar Cass enastående akademiker, studenter och företag över hela världen till vårt energigivande Cass-samhälle.

Uppdragsbeskrivning

På Cass hjälper vi individer att trivas i en dynamisk, sammankopplad värld. Vi blandar banbrytande teori och praktik, inspirerar vårt livfulla Londonhem samtidigt som vi engagerar vårt internationella nätverk. Bland de ledande globala handelshögskolorna är Cass -metoden unikt energigivande; personlig men global, intellektuell men ändå praktisk, passionerad men disciplinerad. Resulterande ledarskap möjliggör smidighet, distinktion och hållbarhet.

 • Kunskap - vi skapar kunskap som främjar ett effektivt tänkande ledarskap
 • Utbildning - vi anpassar inlärningsupplevelser för att bygga färdigheter, distinktion och smidighet
 • Gemenskap - vi utmärker oss tillsammans och hjälper vår personal, alumner, partners och institution att trivas.

Ett globalt perspektiv

Vår internationella räckvidd är omfattande och vital, vilket stöder vårt engagemang för mångfald. Vi tillämpar faktiskt ett globalt tillvägagångssätt för allt vi gör, från att driva ett dubbelcampus i Dubai till service i Mellanöstern, att leverera moduler och studieresor runt om i världen och rekrytera studenter och akademiker från olika nationaliteter och bakgrunder. Genom vårt globala objektiv ser vi den stora potentialen i skillnader och samarbete.

En praktisk utbildning

Oavsett om du kommer till Cass som en grundutbildning, en MBA- eller MSc-student, eller för att ta en doktorsexamen eller en chefsutbildning, kommer du att utsättas för en inspirerande blandning av banbrytande teori och praktik. Cass är inte ett elfenbenstorn. Vår världsledande fakultet skapar kunskap genom att arbeta nära med branschledare. Som ett resultat kan vi utrusta dig med de insikter, färdigheter och förtroende som behövs för att trivas i den verkliga och alltid föränderliga affärsvärlden.

Gå med i Cass och bli en del av en växande och kraftfull global gemenskap där du kan lägga till din egen framgångssaga.

Sir John Cass's Foundation

Sir John Cass Foundation har stött utbildning i London sedan Sir John Cass grundade en skola i Aldgate 1710.

I maj 2001 gav stiftelsen en generös donation till Handelshögskolans nya byggnadsprojekt och fortsätter att ge löpande stöd till Handelshögskolan.

131029_pexels-photo-1595391.jpeg

Fox / Pexels

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • London

  Cass Business School 106 Bunhill Row,

 • Dubai

  Dubai, Förenade arabemiraten

  Frågor