Keystone logo
Beit Berl College

Beit Berl College

Beit Berl College

Introduktion

Beit Berl College är en tvärvetenskaplig högskola som fokuserar på att utbilda lärare samtidigt som den leder utvecklingen inom utbildning, samhälle och konst. Vi ser utbildning som ett medel för social rörlighet, jämlikhet och rättvisa för alla sektorer i det israeliska samhället.

Forskning utförd av akademisk personal från Beit Berl har fått prestigefyllda anslag, publiceras i stor utsträckning i ledande internationella akademiska tidskrifter och presenteras och diskuteras vid akademiska konferenser i Israel och runt om i världen. Kollegiet upprätthåller ett omfattande bibliotekssystem, inklusive en av de största och mest utmärkande samlingarna på arabiska, ett dedikerat konst- och digitalt mediebibliotek och ett centrum för barnlitteratur, som innehåller många sällsynta volymer.

Beit Berls akademiker utgör nästan en femtedel av alla israeliska sekulära offentliga skollärare - judiska och arabiska - och har framstående positioner i israeliska nationella och lokala myndigheter, privata och ideella sektorer och det globala konstsamhället.

Platser

  • בית ברל, כפר סבא

    4490500, בית ברל, כפר סבא

    Frågor