Keystone logo
© Eva Dang
Belfast Metropolitan College

Belfast Metropolitan College

Belfast Metropolitan College

Introduktion

Belfast Met är den största vidareutbildningen och högskolan i Nordirland och en av de största i Storbritannien.

Vi har utvecklat en dynamisk ny läroplan som speglar de prioriterade tillväxtområden som identifierats för Nordirland eftersom det är här framtida arbetstillfällen kommer att skapas. Genom vårt partnerskap med industrin anpassar vi hela tiden vår läroplan för att möta våra kunskaps krav.

Vi tillhandahåller en unik bredd av utbildning och utbildning på alla nivåer och har utformat en portfölj med kurser för att tillgodose en mängd olika färdighetsbehov - från lärlingsutbildning och nivå 1-kurser till de som bedriver examen och forskarutbildning . Tillsammans med detta är vårt åtagande att se till att våra studenter har tillgång till möjligheter som kommer att förbättra deras anställbarhet och arbetsförmåga.

Vårt fokus för framtiden är att stödja utvecklingen av Belfast genom att erbjuda utbildning, utbildning och kompetensutveckling för att förbättra individens, samhällets och ekonomiska välstånd. Under de kommande tre åren kommer vi att upprätthålla och förbättra vår lyhördhet för elever, arbetsgivare och samhällen.

Kollegiet har redan byggt upp ett utmärkt rykte hos arbetsgivare för att erbjuda relevant lärande av hög kvalitet. Vi kommer att bygga vidare på detta genom att fokusera på att utveckla långsiktigt ömsesidigt fördelaktiga partnerskap och bli erkända som en expert inom viktiga och framväxande tillväxtområden. Genom att arbeta i partnerskap kommer vi att öka deltagandet, utvecklingen, uppnåendet och kompetensnivåerna för alla våra studenter.

Platser

 • Belfast

  Millfield,125-153, BT1 1HS, Belfast

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor