Keystone logo
© photo courtesy of Berlin School of Business and Innovation
Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Introduktion

Med campus i Berlin, Hamburg, Paris, Aten och Barcelona förbereder BSBI sina studenter för att göra en verklig meningsfull inverkan i affärsvärlden. Alla program är berikade med BSBI:s tre kärnvärden: företagsamhet, ledarskap och framgång och inkluderar ett starkt fokus på att förbättra praktiska och relevanta färdigheter för dagens marknad. Studenter får självförtroendet att fullfölja sina professionella drömmar genom att finjustera de mest eftertraktade färdigheterna och lära sig av branschfokuserade akademiker på toppen av sitt område. De kommer också att dra nytta av ett utmärkt karriärsupportteam för extra vägledning.

 1. BSBI:s medlemskap inkluderar: AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business, UN-PRME, Erasmus, Erasmus + och Business Graduates Association (BGA) Bronsmedlem.
 2. Flera studieorter - Vårt välutrustade huvudcampus ligger i hjärtat av Berlin, Tysklands huvudstad. Tyskland är ett av världens mest innovativa länder enligt Bloomberg Innovation Index 2021. Vi har även studieorter i Hamburg, Paris och Aten.
 3. BSBI erbjuder blandade studieformat så att du kan jonglera med andra åtaganden vid sidan av dina studier. BSBI har integrerat Virtual Learning Environment (VLE) och e-learning-program i hjärtat av sin undervisning.
 4. Utmärkt studentstöd - Vi erbjuder utmärkt akademisk undervisning, garanterade små klasser, branschexperter och gästtalarpresentationer.
 5. Klasserna ges på engelska och gratis tyska lektioner finns tillgängliga. Detta hjälper dig att öka dina anställningsmöjligheter i Tyskland efter examen.
 6. Dedikerad karriärservice - Från CV -workshops och nätverksevenemang till personlig karriärrådgivning, teamet finns till hands för att ge studenterna de specialiserade tjänster som behövs för att uppfylla sina karriärsträvanden.
 7. Efterstudie tyskt visum-Efter examen, om du vill förlänga ditt uppehållstillstånd i Tyskland, kan du ansöka om ett arbetssökande visum i upp till 18 månader som gör att du kan arbeta utan begränsning. För att dra nytta av karriärmöjligheter i Tyskland krävs en bra tysknivå.
 8. Gratis juridisk support: När du anländer till Tyskland kommer vår juridiska partner SERS att ge visumrådgivning och support helt gratis.

Inlärningsresultat

 • Våra program har utformats för att utveckla de praktiska affärskunskaper som behövs för att trivas på dagens globala affärsmarknad.
 • Med företag, ledarskap och framgång i centrum kombinerar våra program teori med praktik för att hålla eleverna uppdaterade med de senaste branschtrenderna.
 • Vi erbjuder grund-, forskar- och doktorandprogram, som alla fokuserar på att hjälpa dig att bli en exceptionell ledare inom ditt område.
 • Våra program är utformade och levererade av branschexperter och ger dig en konkurrensfördel som behövs för att sticka ut på den globala arbetsmarknaden.

Mångfald, klassstorlek, studentnöjdhet

Med företagsamhet, ledarskap och framgång i centrum erbjuder BSBI branschrelevanta program som fokuserar på att utveckla de praktiska affärsfärdigheter som behövs för att säkerställa din professionella framgång. Dessa program är konkurrenskraftiga priser för att möta behoven på den internationella marknaden. Med vårt huvudcampus i Berlin, lockar BSBI en mångsidig studentkohort med mer än 90 nationaliteter representerade.

Vi erbjuder grundutbildning, forskarutbildning och doktorandprogram, som alla fokuserar på att hjälpa dig att bli en exceptionell ledare inom ditt område. Våra akademiska partners inkluderar: University for the Creative Arts (UCA), Concordia University Chicago (CUC) och International Telematic University UNINETTUNO.

Vi är stolta över att vara medlem i flera organisationer som The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), The United Nations – Principles for Responsible Management Education (UN-PRME) och The Business Graduates Association (BGA). Dessa medlemskap visar vårt engagemang för akademisk excellens, berikar våra elevers lärandeupplevelse och ger dem tillgång till ett växande nätverk av ledande industriaktörer. Dessa medlemskap ger BSBI en rad resurser och tillgång till ett nätverk av proffs, vilket hjälper oss att fortsätta att erbjuda flexibla och prisvärda program till våra studenter.

 1. Ett brett utbud av program från affärer, marknadsföring och finans till kreativ konst och IT nu med möjlighet att studera online, eller ha en internationell multi-campus utbildning, med partnerskap i Frankrike och Grekland.
 2. Små klassstorlekar och en mångsidig elevkull med över 90 nationaliteter, vilket resulterar i en berikad inlärningsmiljö och delning av kultur.
 3. Enastående studenttjänster, allt från välkomstveckan, peer -to -peer -mentorskap, fritidsaktiviteter som nyare fester, företagstävlingar, talangprogram och mer.
 4. Flexibla betalningsplaner, delstipendier och kampanjerbjudanden.

antagning

Grundutbildningsprogram

 • Ålder: 17 - 20 år
 • Utbildningsbakgrund:
  • Student;
  • Med titlar som delats ut efter minst 11 års utbildning;
  • Akademiska kvalifikationer: ECCTIS motsvarande GCSE.
 • Arbetserfarenhet: Inga / möjliga frilansande deltidsjobb i tidig ålder på grund av högkonjunkturboomen på nätet.

Forskarutbildningsprogram

 • Ålder: 21 - 34 år
 • Utbildningsbakgrund:
  • Grund-/kandidatexamen;
  • Kan bedömas utifrån relevant arbetslivserfarenhet med minst 3 års ledarerfarenhet;
  • Potentiellt med andra forskarutbildningar (tänker på att byta karriär).
 • Arbetserfarenhet: Kan bedömas utifrån relevant arbetslivserfarenhet med minst 3 års ledarerfarenhet.

Doktorsexamen

 • Ålder: 23 - över
 • Utbildningsbakgrund:
  • En kandidatexamen från en erkänd institution inom en affärsrelaterad disciplin; en magisterexamen eller en nivå 7 forskarutbildning, eller en MBA från en erkänd institution.
  • Sökande med examen i andra discipliner och sökande utan kandidatexamen eller magisterexamen, men med andra akademiska kvalifikationer och betydande yrkeserfarenhet på chefsnivå är också välkomna att söka. Deras acceptans kan vara föremål för att lyckas sitta vid ett inträdesprov och en intervju.

Idealiska studenter

Grundprogram:

 • Gymnasieelever tittar på att ta sin grundutbildning utanför landet;
 • Studenter som vill förbättra arbetsmöjligheterna för att få en högre lön i framtiden.

Forskarutbildning:

 • Unga yrkesprofessionella/studenter som vill lägga till en forskarutbildning under sina meriter för att öka anställbarheten och chanserna till högre lön i sin organisation.

Doktorsexamen:

 • Professionella som vill säkra placeringar i stora konsultföretag, internationella återförsäljare och modehus och andra servicebranscher eller de som vill fortsätta forskarutbildningar vid toppuniversitet runt om i världen.

112194_110926_BSBI.png

Platser

 • Berlin

  Alte Post Karl-Marx-Straße 97-99, 12043, Berlin

  • Hamburg

   BSBI Faculty of Creative Industries, Gasstrasse 6B, Kontor N, D-22761, Hamburg

   • Paris

    PPA Business School, 11-13 rue Camille Pelletan, 92120 Montrouge, , Paris

    • Barcelona

     Av. Can Marcet 36-38, Barcelona, 08035, Barcelona

     Frågor