Keystone logo
Berry College

Berry College

Berry College

Introduktion

Berry är nationellt erkänd för akademisk spetskompetens och extraordinärt värde och är en oberoende, medarbetarhögskola med cirka 2100 studenter. I mer än ett sekel har kollegiet erbjudit en omfattande utbildning i fri konst som balanserar intellektuell utforskning, praktiskt lärande och karaktärsutveckling

Grundades av Martha Berry 1902 som Boys Industrial School med uppdraget att ge utbildningsmöjligheter till fattiga barn på södra landsbygden. Berry blev ett fyraårigt collegeundervisningshögskola 1926. Historiskt nondominational omfattar högskolan sådana kristna principer som inkludering och service , uppmuntrar granskning av tro och värderingar, och är välkomnande och respektfullt för dem från alla religiösa bakgrunder.

Berry erbjuder exceptionella grundutbildningsprogram inom naturvetenskap, humaniora, konst och samhällsvetenskap (42 majors och 38 minderåriga), samt grundutbildning och magistermöjligheter inom affärs- och lärarutbildning.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Mount Berry

    Mount Berry, Amerikas förenta stater

    Frågor