Keystone logo
BIMM Institute

BIMM Institute

BIMM Institute

Campus funktioner

Vi är fast beslutna att investera i den bästa undervisnings- och inlärningsmiljön för våra elever, alla utrustade med den senaste industristandardutrustningen.

Utveckla din talang och dina färdigheter med samma utrustning, mjukvara och miljö som framgångsrika branschproffs använder varje dag.

För att nå dina mål inom de kreativa industrierna – och vara den absolut bästa du kan vara – måste du ha den bästa utrustningen och faciliteterna runt dig. Det är därför vi har utrustat våra högskolor med industristandardanläggningar som kan konkurrera med världens bästa studior och utbildningscentra.

Från din första lektion hos oss kommer våra föreläsare att stötta dig när du tar tag i vår hårdvara och mjukvara. Oavsett dina förkunskaper, kommer de alltid att finnas till hands för att hjälpa dig förbättra din kompetens, förfina din expertis och nå dina mål.

Våra lokaler är inte bara tillgängliga för studenter under undervisningstid, utan finns även att boka utanför undervisningstid, även på lördagar. Du kommer aldrig att sakna utrymme att repetera, utrustning för att ge ditt skapande liv eller en plats att hålla det där kritiska projektmötet.

    Platser

    • Berlin

      Bouchéstraße,12, 12435, Berlin

      Frågor