Keystone logo
Boston University School of Law

Boston University School of Law

Boston University School of Law

Introduktion

Varför BU Law?

Boston University School of Law är en av landets främsta juridikskolor med en historia av spetskompetens som går tillbaka till 1872. Vår fakultet är konsekvent erkänd för exceptionell undervisning, framstående stipendium och transformativt mentorskap. Med mer än 25 000 alumner som bor i alla 50 stater och mer än 100 länder runt om i världen, har våra akademiker tillgång till ett stort globalt nätverk som bidrar till deras professionella framgång. BU Law-komplexet, som består av den toppmoderna Sumner M. Redstone Building och angränsande 17-våningstorn, ligger i hjärtat av Boston med utsikt över Charles River.

akademiker

Kurserna på BU Law är utan tvekan krävande. Men belöningarna är lika effektfulla. Med hyllade, duktiga fakultetsmedlemmar som guider, utmana dig själv genom att välja bland mer än 200 kurser och seminarier som kan förbereda dig för en mängd olika praktikområden - en av de djupaste läroplanerna för juristutbildningen i landet. US News & World Report har rankat flera av våra program bland de bästa i landet, inklusive Health Law (#5) och Intellectual Property (#11). Du kan också fortsätta att vässa din expertis i ett av fyra LLM-program, 16 dubbla examenserbjudanden eller flera certifikatprogram. Eller få internationell exponering i ett av 20 utlandsstudier på 18 platser runt om i världen. Med andra ord erbjuder BU Law ingen brist på möjligheter för dig att växa – som advokat och person.

Mångfald vid Juridiska högskolan BU

Öppet för alla sedan 70-talet. 1870-talet.

Sedan vi grundades 1872 har Boston University School of Law erbjudit juridisk utbildning till alla kvalificerade studenter utan hänsyn till ras, kön eller religion. Faktum är att vi var en av de första som gjorde det långt före de flesta skolor – vilket är anledningen till att många av våra elever har blivit "första" inom sina områden.

Ett nätverk av stöd

BU Laws engagemang för en mångsidig studentkår börjar långt innan du kommer till campus och sträcker sig långt bortom examen.

 • Innan skolan: Du kommer att få kontakt med en överklassman under sommaren som kan svara på alla frågor du kan ha. Sedan kan du välja att delta i Be Yourself Orientation, en tvådagarsserie med välkomstevenemang för färgade studenter, de som identifierar sig som HBTQIA och deras allierade före allmän orientering.
 • Som student: Du kommer att hitta ett välutvecklat system för stöd och mentorskap som hjälper dig genom din tid på juristutbildningen. Bara några av de personer som fungerar som resurser för dig inkluderar:
 • Fakultet: Förutom din fakultetsrådgivare, som hjälper dig att fatta akademiska och professionella beslut, kommer du att matchas med en fakultetsmentor med gemensamma personliga eller karriärrelaterade intressen. Du kan också ha möjlighet att fungera som forskningsassistent för eller vara medförfattare till en uppsats med en professor vars särskilda akademiska sysselsättningar ligger i linje med dina.
 • Administratörer: Dean Onwuachi-Willig håller regelbundna rådhus, kontorstider och andra informella sammankomster som en plattform för din röst. Associate Dean for Equity, Justice & Engagement underlättar anställning och utbildning av fakulteter i linje med våra institutionella värderingar för rättvisa utbildningsupplevelser. Det mycket lättillgängliga studentkontoret erbjuder många resurser, både akademiska och personliga, för att stödja juridikstudenter. Och BU Laws utsedda direktör för studenternas mångfald, rättvisa och engagemang, är dedikerad till att odla en gemenskap som välkomnar olika individer och ett brett utbud av övertygelser, idéer och åsikter. Möt direktören för mångfald, jämlikhet och engagemang.
 • Studenter på högre nivå: BU Law är känt för sin exceptionellt vänliga gemenskap, och studenter på högre nivå är drivkraften bakom detta rykte. Oavsett om det är din officiella studentrådgivare eller en äldre student som utan uppmaning skickar e-postmeddelanden till dig när du missar lektionen, 2 och 3L ser upp för dig, vilket inte många juristskolor kan säga.
 • Studentorganisationer: BU Law har mer än 30 studentorganisationer – inklusive tolv affinitetsgrupper – fokuserade på personliga frågor, professionella eller specialintressen och sociala sysselsättningar. Dessa grupper håller ofta nätverksevenemang med proffs i samhället och alumner, vilket leder oss till...
 • Alumner: BU Laws nätverk av nästan 25 000 alumner som praktiserar inom olika områden runt om i världen är den ultimata karriärresursen. Du kommer att paras ihop med en alumnimentor som en 1L för att omedelbart dra nytta av vägledning och karriärråd från någon som praktiserar inom ett område, en sektor eller en geografisk plats av intresse för dig.
 • Medan du söker jobb: Karriärutvecklings- och public servicekontoret (CDO) kommer att arbeta nära dig för att identifiera din karriärväg och de steg du behöver ta för att förbereda dig för den. Din karriärrådgivare, en advokat som tidigare arbetat inom det juridikområde som du är intresserad av, kommer att introducera dig till våra robusta rekryteringsprogram, vårt omfattande alumninätverk och de många andra karriärresurser som finns tillgängliga för dig som juridikstudent.
 • Som alun: Supporten slutar inte vid examen. Inte bara kommer du att ha ett enormt professionellt nätverk av BU Law alumner, utan CDO fortsätter också att stödja akademiker i deras karriärsökningar, och program som Loan Payment Assistance Program erbjuder lånförlåtelse för alumner som praktiserar i den offentliga sektorn.

Platser

 • Boston

  765 Commonwealth Avenue, 02215, Boston

Program

Frågor