Keystone logo
Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Introduktion

Om Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences är det första universitetet världen över som fokuserar på varumärketänkande. Vi kombinerar vetenskapliga metoder med praktiska projekt och ett starkt eurasiskt fokus. Vi formar framtidens innovatörer och problemlösare, inte bara genom att förmedla aktuell kunskap om varumärke, utan också genom att utveckla starka personligheter.

På Brand University kommer du att lära dig i små grupper och i en kreativ atmosfär, tillsammans med noggrant utvalda internationella studenter som är lika motiverade och passionerade som du är. Ett nätverk av internationella experter kommer att följa dig på din väg och förbereda dig för en internationell karriär.

Ledande varumärkesföretag och väl etablerade byråer är angelägna om nya talanger och nya idéer. De inbjuder BU- studenter att samarbeta om projekt. Detta gör att du kan tillämpa de färdigheter du har förvärvat, att lösa verkliga problem och att skapa värdefulla kontakter för din karriär.

Studera i Hamburg, den tyska varumärken huvudstad

Hamburg är den näst största staden i Tyskland och känd för sin öppenhet. Staden har den största koncentrationen av företag från de kreativa industrierna i Tyskland. Här finns ett levande grundarsamhälle, ett välutvecklat supportsystem för nystartade företag, stora företag samt filialerna på Facebook och Google.

Ligger på Elbe-floden, är Hamburg en av Europas vackraste städer , liksom ett viktigt kulturcenter där livet är allt annat än tråkigt. Economists rangordning sätter regelbundet Hamburg i topp 10 av världens mest livliga städer - kom och se själv.

Platser

  • Hamburg

    Rainvilleterrasse,4, 22765, Hamburg

Frågor