Keystone logo
Bemidji State University Master of Arts på engelska
Bemidji State University

Master of Arts på engelska

Bemidji, Amerikas förenta stater

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Master of Arts på engelska tillgodoser behoven hos studenter som vill fördjupa sina kunskaper om litteratur och skrivande.

MA på engelska är särskilt lämpligt för studenter som vill gå vidare till doktorandarbete, bedriva yrkesutbildning av olika slag eller delta i andra kreativa aktiviteter. Det är öppet för studenter med en grundutbildning i engelska, en fri konst bakgrund eller en lärarutbildning.

MA-programmet på 30 krediter på engelska kan vanligtvis slutföras inom två till tre år. Minst 50% av dina kurspoäng måste ligga på 6000 nivåer, exklusive sex avhandlingar. Du har möjlighet att slutföra antingen en avhandling eller en kreativ avhandling.

Avhandling: En omfattande och detaljerad analys av ett godkänt ämne i engelsk litteratur, amerikansk litteratur, litteraturkritik, komposition, retorik eller annat lämpligt ämne presenterat i en form som är lämplig för publicering. Examensarbetets ämne måste godkännas av rådgivaren och den engelska forskarutskottet innan studenten kan börja forska.

Kreativ avhandling: Avhandlingen kan vara ett kreativt projekt för vilket en rekommendation från den engelska forskarutskottet krävs. En kreativ avhandling är ett alternativ för Master of Arts på engelska.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Master of Arts på engelska
    • Arlington, Amerikas förenta stater
  • MA i undervisning i engelska som andraspråk (TESL)
    • St. Cloud, Amerikas förenta stater
  • MA engelska - litteraturvetenskap
    • Belfast, Storbritannien