Keystone logo
Cairn University School of Social Work Kandidatexamen i socialt arbete + MS i ideellt ledarskap på två nivåer
Cairn University School of Social Work

Kandidatexamen i socialt arbete + MS i ideellt ledarskap på två nivåer

Langhorne, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Driven av medkänsla och barmhärtighet specialiserar sig socialarbetare på att konfrontera förtryck och ojämlikhet. Få träning för att korrekt hjälpa dem som ditt hjärta redan längtar efter att hjälpa, och utveckla de hårda och mjuka ledarskapsfärdigheter som behövs för att effektivt leda ett team av individer som delar din övertygelse.

Alla behöver en socialarbetare. Oavsett om de erbjuder "rådgivning" på sjukhus, hittar kärleksfulla hem för barn, arbetar i drogberoende samhällen eller tillhandahåller grundläggande behov genom katastrofhjälp, så erbjuder socialarbetare alltid hjälp till individer när de behöver det mest. Socialarbetare ingriper i livet för de behövande genom att ge råd till individer, hitta resurser, underlätta grupper med gemensamma behov och främja förändring inom organisationer och samhällen. En BSW låter dig hjälpa andra på ett sätt som är produktivt, professionellt och etiskt.

Att tjäna en BSW samtidigt med en MS i ideell ledarskap kommer att skilja dig från arbetsmarknaden och möjliggöra fler möjligheter för tillväxt i din karriär. Du kommer att vara utrustad med resurser och utbildning i ekonomisk förvaltning, insamling, beslutsfattande och organisatorisk effektivitet så att du kan leda ideella organisationer och hjälpa dem att utvidga sin räckvidd och verka på sin maximala potential.

Hur det fungerar:

Detta program kondenserar sex års studier (fyraårig kandidatexamen + tvåårig magisterexamen) till bara fem år genom att starta kurser på masternivå så tidigt som ditt yngre år. Genom att slutföra båda examina tillsammans fortsätter du också att få dina stipendier och ekonomiskt stöd under alla fem års studier, vilket sparar tusentals dollar.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Master of Arts i socialt arbete, socialpolitik och social administration
    • Chicago, Amerikas förenta stater
  • MA i Counseling Psychology
    • Petaluma, Amerikas förenta stater
  • MSc Social Work
    • Lincoln, Storbritannien