Keystone logo
Caldwell University Online

Caldwell University Online

Caldwell University Online

Introduktion

Caldwell University är en icke-vinstdrivande katolska universitet grundades 1939. Inspirerad av St Dominic och den katolska arv, det gör en skillnad i livet för studenter och förbereder dem genom de fria konsterna och yrkesstudier att tänka kritiskt, driva sanningen, och bidra till en rättvisare samhälle.

Relevans

Vid Caldwell University, tror vi inte på busywork. Var och en av våra online-program är bekvämt och prisvärt. De smälter forskning med verkliga livet ansökan. Genom meningsfull samverkan och projekt, förser vi dig med kunskap och nya raffinerade färdigheter som du kan använda omedelbart. Holistic Support Som en uppskattad del av vår community, kommer dedikerad fakultet vara ett stöd för dig. Vi visar ett djupt engagemang för din framgång genom att erbjuda mentorskap och vägledning så att du kan uppnå dina mål. lämpliga förberedelser

Dessa dagar, vuxna som du återvänder till skolan för att tjäna som länge sökt efter referens och nå sina mål. Våra online-program är utformade för att vara bekväma, flexibla och prisvärda. Caldwell universitet kan ge kompetens att avancera inom snabbt växande karriär inom omvårdnad, utbildning och företagstjänster.

National Recognition

Nyligen rankad som en Tier 1 institution av US News & World Report: s "Best Colleges 2015". Rankat # 2 i tillståndet för Best in State Online College 2016 av affordablecollegesonline.org

Regionalt Accreditation

2015 Förenta Staterna Distance Learning Association (USDLA®) Välgörenhets medlem. Caldwell universitet är ackrediterat av de mellersta staterna kommissionen om högre utbildning, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104 (267) 284- 5000. Online RN till BSN program är ackrediterat av kommissionen den Collegiate Omvårdnad utbildning, en Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791.

Platser

  • Caldwell

    Caldwell University, 120 Bloomfield Avenue, NJ 07006, Caldwell

Frågor