Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
California Aeronautical University

California Aeronautical University

California Aeronautical University

Introduktion

På CAU handlar det bara om dig. Är du redo att börja ditt nästa äventyr? Det här är resan som leder till din framtid! Vi hjälper till att leverera framgångsrika flygproffs till flygindustrin. Kom med i CAU och bli en av dem!

California Aeronautical University grundades för att ta itu med flygets ökande oro för att hitta kvalificerade, välutbildade proffs för både mark- och flygmöjligheter. Med den hotande California Aeronautical University arbetar California Aeronautical University med att förbereda nästa generation av flygproffs. Genom universitetets uppsökande evenemang och flygprogram är CAU: s mål att öppna ögonen på ungdomar för möjligheten att starta karriärer som professionella piloter, flygmekaniker och andra luftfartsyrken.

"De flesta studenter betraktar inte ens karriärer som piloter, för de tycker att det är utom räckhåll", säger California Aeronautical University President, Matthew Johnston. ”Vi hoppas kunna visa eleverna att det inte bara är möjligt att bli professionell pilot eller annan flygproffs utan också ett realistiskt långsiktigt karriäralternativ.

Platser

  • Bakersfield

    Boughton Drive,1450, 93308, Bakersfield

    Frågor