Keystone logo
California University Of Management And Technology

California University Of Management And Technology

California University Of Management And Technology

Introduktion

Som ett innovationsuniversitet letar California University Of Management And Technology ständigt efter sätt att ge den mest effektiva utbildningen för att hjälpa våra studenter att uppnå sina inlärnings- och karriärmål. California University Of Management And Technology ansluter sig till andra trendsättare som MBA från University of Illinois och Coursera, Udacity för att skapa nästa generation av högre program - en socialt ansluten, internetförbättrad, utmaningsbaserad examen inom företagsadministration, dator vetenskap och informationsteknik.

California University Of Management And Technology program och kurser har utformats för att stödja både heltidsstudenter och deltidsstudenter. Kurserna är systematiska, kompetensbaserade och använder innovativa instruktionsmetoder. Kunskaper i talande och tekniskt skrivande är en integrerad del av examenkraven. Läroplanen betonar oro för frågor som rör miljöskydd och särskild uppmärksamhet ägnas forskningstekniska forskningsproblem. En rådgivande styrelse för branschledare i Silicon Valley formar aktivt karaktären och innehållet i våra program.

California University Of Management And Technology grundas av yrkesverksamma med stark bakgrund inom utbildning och näringsliv. Vår fakultet har åtagit sig att erbjuda en högkvalitativ utbildning som förbinder teori med praktisk erfarenhet och högteknologiska branschens bästa praxis och trender. Våra grundare har omfattande utbildnings- och branscherfarenhet med de flesta fakulteterna som har en doktorsexamen från ett prestigefyllt universitet. Dessutom är mer än hälften av fakulteten skickliga chefer i Silicon Valley-företag som alla har mer än tio års branscherfarenhet.

Platser

  • Sunnyvale

    Sonora Court,1135, 94086, Sunnyvale

    Frågor