Keystone logo
California Western School of Law

California Western School of Law

California Western School of Law

Introduktion

California Western School of Law har åtagit sig att använda lagen för att lösa mänskliga och samhälleliga problem. Vårt uppdrag är att utbilda etiska, kompetenta och medkännande advokater, representativa för vårt olika samhälle, som kan använda lagen effektivt och kreativt.

Vi inser att den snabba förändringshastigheten under det 21: a århundradet kommer att accelerera och skapa ytterligare problem. Vi erkänner också den genomgripande uppfattningen och partiell verklighet, att rättssystemet och advokater har hjälpt till att skapa, snarare än att lösa, de problem som vårt utvecklande samhälle konfronterar.

Samtidigt som vi fortsätter att utexaminera jurister som är väl rustade att utöva juridik, försöker vi också utbilda kreativa problemlösare som är engagerade i att förbättra vårt rättssystem och vårt samhälle. Våra studenter kommer inte bara att reagera på problem, utan kommer att förutse dem och vara redo att ta fram innovativa och ansvarsfulla lösningar för att tillgodose behoven hos sina kunder och samhället i stort.

Vidare, genom att bidra till juridiskt stipendium, delta i offentliga överläggningar om juridiska frågor och fungera som en gemenskapsresurs för juridisk utbildning, kommer California Western School of Law att ge betydande, mätbara bidrag till lösningen av problem i vårt samhälle, vårt samhälle och vår värld.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • San Diego

    225 Cedar Street, 92101, San Diego

    Frågor