Keystone logo
California University Of Management And Sciences

California University Of Management And Sciences

California University Of Management And Sciences

Introduktion

California University Of Management And Sciences ( CALUMS ) är en privat institution för högre utbildning. California University Of Management And Sciences är helt engagerad i att skydda akademisk frihet att undersöka och uttrycka sanning i alla former det finns. En mångfald av åsikter, kursinnehåll och undervisningsmetoder är välkomna och ses som bidragande till universitetets tillväxt och professionalism inom fakulteten.

Det är målet med California University Of Management And Sciences att utbilda studenterna i moderna tekniker som är nödvändiga för effektiv ledning av organisationer. Att tillhandahålla program med tonvikt på kvalitetsutbildning för att tillgodose samhällets behov och förändrade tider; Att tillhandahålla och främja aktuella och relevanta utbildningsmöjligheter för att öka kompetensen hos dem som går in i karriärer inom sina områden; Att förbereda eleverna för att bli framgångsrika yrkesverksamma och skapa möjligheter för studenter att få erfarenhet av tekniska och akademiska färdigheter.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Anaheim

    North Brookhurst Street,1126, 92801, Anaheim

    Frågor