Keystone logo
Canada International Royal Arts College

Canada International Royal Arts College

Canada International Royal Arts College

Introduktion

Välkommen till CIRA College

CIRA College syftar till att tillhandahålla högkvalitativa program och tjänster som kommer att bidra till elevernas akademiska och karriärstyrda framgång.

CIRA College arbetar i samarbete med lokala företag och fokuserar på att skapa kvalitetsförhållanden mellan våra samhällen.

Vi strävar efter att underlätta en kreativ arbetsmiljö för vår fakultet och personal. Som kreativa personal själva står vi bakom att utveckla en levande och inlärningsmiljö som stimulerar inspiration och individuellt.

Eleverna kommer att lockas till den utmanande, men ändå stödjande erfarenheten vi skapar.

85076_pexels-photo-668137.jpeg

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att erbjuda innovativa utbildningsmöjligheter och studentstödstjänster som skapar självsäker och kompetent individer.

Vi fokuserar på personlig och professionell framgång genom utveckling av kritiskt tänkande, effektiv kommunikation och kulturell medvetenhet i ett säkert, tillgängligt och prisvärt lärandegemenskap.

Vi försäkrar att våra studenter ska utrusta sig med de färdigheter som krävs för att svara på de möjligheter och utmaningar som är förknippade med den ständigt föränderliga samhällsdemografin.

CIRA College odlar en arbetsplats där anställda kan blomstra och blomstra, utveckla och utveckla sin karriär, samtidigt som de delar sin erfarenhet och mentorerar andra.

85077_pexels-photo-1153213.jpeg

Vår vision

CIRA College ger ett brett utbud av flexibla utbildningsmöjligheter för både lokala och internationella studenter. Vår relevanta och unika läroplan skapas genom en noggrann process för granskning och utveckling, som ofta genomförs i samarbete med kanadensiska universitet.

Programmen levereras i en stödjande miljö av dedikerad personal som använder faciliteter i världsklass och inlärningsteknik, vilket ger olika Pathways till vidareutbildning eller sysselsättning.

Arbetstillstånd

Studenter kan arbeta under deltidstudier (mindre än 24 timmar / vecka) och efter avslutad studier får de arbeta heltid i upp till 12 månader.

Co-op Opportunties

Studenterna kommer att ha möjlighet att arbeta efter att ha avslutat sin 12-månaders akademisk studie. Detta gör att eleverna kan öva vad de har lärt sig i skolan och tillämpa den i branschen.

Varför välja oss?

 • Avancerad läroplan för att ge studenterna relevant karriärorienterad kompetens och träning.
 • Flexibilitet för deltid och heltidsstudier.
 • Högkvalificerade instruktörer med omfattande branscherfarenhet.
 • Väl matchade samarbetsmöjligheter som ger relevant praktisk erfarenhet.

85075_pexels-photo-1152500.jpeg

Platser

Platser
 • Vancouver

  2412 Laurel Street, V5Z 3T2, Vancouver

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor