Keystone logo
Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Introduktion

VARFÖR CIT?

Efter tolv års studier, är rätt beslut skulle du göra för att få inskrivna för dina universitetsstudier vid Canadian Institute of Technology. Här hittar du de högsta akademiska normer och en perfekt inlärningsmiljö. Du kommer att ha en livserfarenhet, studera i hjärtat av en dynamisk stad, som Tirana. Följ med oss, kommer du att älska CIT.

Studera på engelska

CIT undervisar i engelska, vilket ger ytterligare fördelar utan extra kostnader genom att förbättra dina engelska språkkunskaper, öka möjligheterna till sysselsättning i landet och ger dig tillgång till internationell karriär.

kanadensisk Curricula

CIT erbjuder program som bygger på den kanadensiska läroplaner och undervisning levereras baseras på bästa praxis kanadensiska utbildningssystemet, som ger akademiker med kreativa, djärva, företagande, uppfinningsförmåga och kärlek till kunskap.

I hjärtat av Tirana

CIT ligger i ett av de viktigaste tornen i Tirana, på gångavstånd från stadens stora torg, kultur, fritid och historiska platser samt statliga institutioner. Detta läge gör att du har tid i ditt liv, medan du förbereder dig för en spännande karriär.

studera program

CIT ger Bachelor och masterexamina. Program undervisas baserat på Bologna System.

Flexibelt lärande Path

CIT är en pionjär inom flexibelt lärande bana med hänsyn till de förändrade behoven av utbildning. Du kommer att kunna arbeta och studera samtidigt med möjlighet att slutföra klassrums när som helst på dagen eller på kvällen. Du kan också studera deltid eller heltid eller växla dem.

Chanserna att studera i Kanada eller USA

Förutom användningen av kanadensiska systemet för högre utbildning är CIT arbetar på att etablera överföring eller Full Anslutningsavtalet med kanadensiska universitet. Vår undervisning system gör det enkelt ackreditering av din examen i USA och Kanada.

Internationell och internationellt Utbildad Academic Staff

CIT sysselsätter högt kvalificerade lärare, som kombinerar utländska och albanska medborgare med en internationell utbildningsbakgrund och yrkeserfarenhet inom de klasser de undervisar. CIT tar ett personligt förhållningssätt till utbildning. Vid CIT studenter och professorer är mer än ett lag, både i strävan efter kontinuerlig och avancerad kunskap. CIT erbjuder fördelarna av en nära, omtänksam liten universitet atmosfär kombinerat med djupgående akademiskt inriktad forskning.

Vision, mission och väsentliga syftet med institutet

VISION: Canadian Institute of Technology strävar efter att utveckla i elevens utbildning och yrkesetisk anda, kritiskt tänkande, analytisk och problemlösningsförmåga, kreativitet, innovation och ledarskap.

Mission: Canadian Institute of Technology är bland de få universitet i Albanien undervisning i engelska, åtagit sig att förbereda sina studenter som har möjlighet att utveckla värderingar, färdigheter och kunskaper som de behöver för att forma sina liv, karriärer och samhällen. För att åstadkomma detta kommer Canadian Institute of Technology erbjuder högkvalitativ grundutbildning, forskarutbildning och påbyggnadsutbildningar och främja forskning som serverar lokala och regionala behov.

Åtaganden: Canadian Institute of Technology uttrycker sina åtaganden gentemot sitt uppdrag genom att uppnå följande mål:

Att erbjuda utmärkta undervisningsprogram inom utvalda områden För att attrahera kvalificerade lärare och personal och ge dem säker och stödjande arbetsmiljö Att producera akademiker som är oberoende, självsäker, självstyrd och ihållande att uppnå sina personliga mål. För att förbereda karriärinriktade akademiker som är innovativa, kritiskt tänkande och lång livslängd elever. Att utveckla socialt ansvar akademiker som är mottagliga för förändrade samhällsbehov, och respektfullt till ädla lokala och globala värden. Att presentera tillräckligt stöd och vård för studenter. För att ge en undervisning-lärande miljö inom state-of-the-art utbildningsmöjligheter. För att uppmuntra forskning strävanden och länka dem till samhället och samhällets behov.

Huvudsyftet med institutet:

En brygga till kanadensisk Education. En bro till en annan internationellt erkända universitet. En effektiv akademisk institution utveckla skickliga och kunniga akademiker En effektiv RDC-centrerad akademisk institution Anta en kontinuerlig strategi förbättring En internationellt erkänd Institute, med högskolepoäng överförbara till nordamerikanska akademiska institutioner. Att utbildning i världsklass prisvärd Genom att erbjuda utbildning och genomföra RDC av högt kvalificerade lärare från internationellt erkända universitet Erbjuder relevant program möta Albaniens behov. Program normer och mål på grundval av mätbara program- och kursresultat. Bidra till och sprida kunskap i Albanien och utanför. Erbjuder Fortbildnings, inklusive Corporate utbildning, gemenskap ledarskap, och det livslånga lärandet. Att arbeta i komplementariteten och samverkan med andra universitet i stället för i osund konkurrens

Canadian Institute of Technology (CIT) även känd som "Instituti Kanadez i Teknologjisë" (SHLUP "IKT"), ägs av företaget CIT - Albanien, som har en utbildning som sin huvudsakliga verksamhet i Albanien.

Uppstarten av denna verksamhet i Albanien härstammar från en samförståndsavtal som undertecknats mellan bolaget och Edu Nova Consortium, en erfaren kanadensiska konsortium av högskolor som tillhandahåller utbildning på gymnasie- och universitetsnivå. Baserat på att öppnandet av verksamheten i Albanien var förberedda och ytterligare tvinna och partnerskap samarbetsformer med kanadensiska institutioner som är verksamma inom områdena forskning, vetenskap och utbildning pågår. På Oktober 2012 var en omfattande samarbetsavtal tecknades mellan CIT och Globe University, USA, som ska dokumenteras med akademisk och studentutbytesprogram samt överföring student och ömsesidigt erkännande av program.

CIT levererar utbildningsprogram på engelska och dess läroplaner uppfyller krav och normer för högre utbildning i USA och Kanada. Undervisning vid CIT levereras i praktiska lokaler och från en högt kvalificerad akademisk personal. Den senare består av professorer examen och undervisningserfarenhet från utlandet, och utländska professorer och ingenjörer, främst från USA och Kanada, som har erfarenhet av utveckling och implementering av Business och informationsteknologi.

CIT lokaler på Zayed Center, som ligger i hjärtat av den albanska huvudstaden, Tirana. Centret har tillräckliga och bekväma lokaler för studenter och professorer. CIT har en total yta på 2300 kvadratmeter, vilket innebär 11,9 m2 / student.

CIT Historia

Canadian Institute of Technology bildades november 2011. Canadian Institute of Technology filosofi är att erbjuda och ge de studerande med högkvalitativ utbildning och kompetens för den albanska och USA / Canada arbetsmiljö.

Läroplanerna endast på engelska försäkrar CIT att utnyttja de mest uppdaterade utbildningsmaterial, fullgöra sin filosofi mot eleverna i deras driva av kunskap och professionalism, avgörande för arbetsmiljön respektive i Albanien och USA / Kanada.

Inrättandet av detta universitet kommer från en samförståndsavtal som undertecknats mellan bolaget och Edu Nova Consortium, en erfaren kanadensiska konsortium av högskolor som tillhandahåller utbildning på gymnasie- och universitetsnivå. Baserat på att öppnandet av Canadian Institute of Technology i Albanien var förberedda och ytterligare tvinna och partnerskap samarbetsformer med kanadensiska institutioner som är verksamma inom områdena forskning, vetenskap och utbildning pågår.

Universitetet började gäller från det första året av sin tillståndsgivning samt program CIT erbjuds var Kandidatprogram under: School of Business

Affärsadministration Business Administration och Informationssystem

Tekniska Högskolan i Jönköping

Software engineering Industriteknik

På oktober 2012 Canadian Institute of Technology har tillstånd att erbjuda professionella och vetenskapliga masterprogram i:

Industriteknik Software engineering Affärsadministration

Också på oktober 2012 var en omfattande samarbetsavtal tecknades mellan CIT och Globe University, USA, som ska dokumenteras med akademisk och studentutbytesprogram samt överföring student och ömsesidigt erkännande av program.

CIT i vägen för att uppfylla sin filosofi organiserade olika internationella konferenser:

På November 2012 CIT organiserade "tekniska Albanien om hundra årsdag av självständighet" April anordnades 2013 CIT "internationella konferensen om hållbar utveckling" Maj organiserade 2013 CIT "nation, nationalitet, nation: Vad är ett namn"

Platser

  • Tirana

    Zayed Center, Rr. Andon Zako Çajupi, (near Wilson Square), , Tirana

Frågor