Keystone logo
Canadian International Career College

Canadian International Career College

Canadian International Career College

Introduktion

Canadian International Career College är en förstklassig utbildningsanläggning som är dedikerad till studenternas behov av att starta en ny karriär eller förbättra deras nuvarande färdigheter. Alla här, från antagningspersonal till administrations- och klassinstruktörer, har en ambition och ett syfte: att ge studenterna kraftfulla, livsförändrande färdigheter och utbildning.

Vi uppmuntrar mångfald och erbjuder en mångkulturell miljö. Vi erbjuder kurser som är speciellt utformade och lämpliga för nya invandrare och internationella studenter som är intresserade av att börja eller fortsätta med en utmanande karriär. De specialdesignade programmen har kraftigt höjt sin förmåga att leva och utvecklas i Kanada.

Canadian International Career College är stolt över att erbjuda yrkesprogram inom hälsovård och barnomsorg samt fritids- och språkprogram. Våra program har utformats specifikt för att möta både nuvarande och nya behov och utmaningar hos arbetsgivare. Vi granskar hela tiden vår läroplan och utvecklar nya program för att säkerställa att våra kurser kan möta de ständigt föränderliga kraven i dagens affärsvärld. Canadian International Career College anser att det är viktigt att arbeta nära det lokala näringslivet för att avgöra vilken utbildning och färdigheter studenterna behöver för att lyckas.

Våra elever lär sig genom att göra, med hjälp av professionella tekniker och verktyg. Vi delar upp våra klasser i små arbetsteam så att vi kan ge våra elever den största uppmärksamhet de behöver. Våra klasser leds av professionella instruktörer med verklig erfarenhet.

Vi är engagerade i varje elevs personliga framgång genom att ge dem ledande färdigheter i en varm och vänlig miljö.

Platser

  • Toronto

    Wilson Avenue,345, M3H 5W1, Toronto

    Program

    Frågor