Keystone logo
北京工商大学

北京工商大学

北京工商大学

Introduktion

北京工商大学Jiahua College är ett heltidsstudie som godkänts av utbildningsministeriet 2004. Det registrerar studenter inom den nationella planen och utfärdar nationellt erkända examensbevis och kandidatexamen. Skolan har fastställt utvecklingsstrategimålet för internationalisering och avancerad applikation, integreras aktivt i branschen, integreras i världen, använder huvudstadens högkvalitativa utbildningsresurser för att bygga en plattform för applikationsorienterad och internationell talangutbildning, är engagerad i utmärkt undervisning och service och strävar efter att uppnå inrikes Målet med en förstklassig, internationellt känd elitskola.

Skolan ligger i Tongzhou, ett viktigt kärnområde för den samordnade utvecklingen av strategin " Beijing-Tianjin-Hebei Integration" , undercentret för Peking-staden . Transporten är bekväm, den naturliga miljön är vacker och den kulturella atmosfären är stark. Det finns fyra undervisningsenheter, nämligen School of Finance and Finance, School of Creative Arts, School of International Education och Moral Education Center. Det finns 26 internationella affärer, ekonomiteknik, revision, digital mediekonst, fotografi, radio- och tv-regissörer och visuell kommunikationsdesign. Grundutbildningar omfattar sex discipliner ekonomi, management, konst, konst, vetenskap och teknik, och bildar ett professionellt struktursystem som fokuserar på affärer och kombinerar företag och konst. Skolan har alltid följt mekanismen för att kombinera introduktion, utbildning och anställning och har bildat ett team av internationella lärare med höga akademiska kvalifikationer, höga yrkestitlar, utländsk studiebakgrund, branschpraktisk erfarenhet och en kombination av gamla, medel och unga. Skolan har en experimentell utbildningsbas för omfattande praktisk undervisningsaktiviteter och det finns för närvarande 27 laboratorier på campus. Dessutom har skolan ett modernt e-boksystem, ett helt täckt digitalt campusnätverk och moderna gymnasier och idrottsplatser.

Skolan insisterar på att bygga ett utbildnings- och undervisningssystem med förstklassiga internationella utbildningsstandarder för affärs talanger och har bildat särdrag. Sedan 2009 har det etablerat en mängd olika kooperativa utbildningsmetoder som " 2+ 2", "3+ 1", " 3.5 + 1. 5", etc. med 57 universitet runt om i världen , och uppnått gemensamt kredit erkännande, grundutbildning och magisters segmenterad utbildning etc. Skolavtal. Kooperativa högskolor och universitet tillhandahåller stipendier och olika preferenspolicyer för att hjälpa studenter att spara kostnaderna för att studera utomlands och framgångsrikt uppnå målet att studera utomlands. Dessutom har skolan inrättat sju utomeuropeiska praktikundervisningsbaser i Kanada, USA, Storbritannien, Australien, Malaysia, Frankrike och Österrike.

Sedan 2015 har studenter, genom internationella samarbetsprojekt, utomeuropeiska klassrum, ungdomsledarutbildningsläger, multinationella företagspraktikplatser, kulturarv och innovation och andra internationella samarbets- och utbytesplattformar, 100% av studenterna insett utländska utbyten och inlärningsmetoder. Från och med 2017-studenterna har ett modernt handledningssystem implementerats fullt ut, och treenighetshanteringsmodellen för akademiska handledare, språklärare och allmänutbildare har implementerats för att ersätta den traditionella studentledningsmodellen. För att tillgodose elevernas individuella behov för högnivåstudier utomlands lanserade vår skola speciellt det internationella gemensamma utbildningen " Elite Program" -projektet 2019 för att hjälpa eleverna att söka sig till världsberömda skolor med bättre global ranking.

Skolan lägger stor vikt vid praktisk undervisning och ser kultiveringen av elevernas grundläggande yrkeskunskaper som fokus för talangutbildning. Genomföra praktisk undervisning som är mycket integrerad med branschen (företag) och koppla studenternas huvudämnen med framtida karriärer genom kursutveckling, praktisk verksamhet, orderbaserad utbildning och genomförande av motpartsföretag. För närvarande har det etablerat goda samarbetsrelationer med mer än 100 företag och institutioner som Bank of Beijing, Bank of Hangzhou, Hualin Securities och Silk Road Digital Vision. Under de senaste åren har vår skoles sysselsättningsgrad varit över 97%. Kandidaterna har i stor utsträckning tjänstgjort i banker, revisionsföretag, kultur-, sport- och underhållningsindustrin i finansbranschen och i banker, revisionsföretag, skattebokförare och Värdepappersföretagens anställningssituation är uppenbar och lönen är generös.

Skolan bygger en solid plattform för eleverna för att uppnå sin framtid och bygger en väg till framgång med sina styrkor. Genom stark styrka i skolan, gott rykte i skolan och anmärkningsvärda skolprestationer har det kontinuerligt berömts av branschpersonal. År 2010 godkände skolan granskningen av International Elite Business School ( AACSB) och blev den första oberoende högskolemedlemmenheten i Kina. År 2014 erkändes skolan och 24 universitet inklusive Peking- universitetet samtidigt som " Beijing Higher Education Demonstration Campus Innovation Practice Base" och blev det enda oberoende universitetet i Peking som fick denna ära. Under de senaste åren har skolan successivt godkänts som " Beijing Colleges and Universities Experimental Teaching Demonstration Center", " Peking Colleges and Universities Municipal Off-campus Talent Training Base" och " Ministry of Commerce China International Trade Association Service Outsourcing Offshore Business International Talent Training Base". 2015 fick han behörigheten att ta emot utländska studenter och internationaliseringsprocessen nådde en ny historisk nivå. År 2018 blev det en masterenhetsprojektbyggnadsenhet i Peking. År 2019 betygsattes skolans finanshuvudstad som en förstklassig major i Peking. I Wu Shulians rangordning av Kinas oberoende högskolor på hög nivå 2019 vann han första platsen i anställningskvaliteten för grundutbildade och första platsen i antagningsgraden för studenter.

År 2017 anställde skolan kända designföretag som amerikanska PBK för att designa och omvandla campusmiljön, undervisningsbyggnader och studentboende i enlighet med internationella standarder. En utsökt och vacker internationell handelshögskola välkomnar dig.

Platser

  • Tongzhou

    No.1, Songzhuang South Road, Tongzhou, , Tongzhou

    Frågor