Keystone logo
Carolina Christian College

Carolina Christian College

Carolina Christian College

Introduktion

Carolina Christian College ( CCC ) är en 4-årig och senare, privat-icke-vinstdrivande specialfokus trosbaserad institution. Carolina Christian College utbildar personer för kristna ministerier genom bibliska och teologiska studier, allmän utbildning inom konst och vetenskap och professionella studier. Tyngdpunkten läggs på kulturell medvetenhet och ledarskap som kommer att förbereda arbetarna för att etablera och tjäna kyrkan i USA och världen över.

Efter högskolans speciella syfte som anges ovan erkänner Carolina Christian College att en student måste vara så fullt förberedd som möjligt.

I mer än sju decennier har Carolina Christian College utbildat kristna ledare som positivt påverkar deras samhällen. Dessa välutbildade ledare påverkar positivt samhällen och nationer världen över, leder och planterar kyrkor och tar aktiva ledarroller i privata och offentliga sektorer och näringslivet. Vi arbetar för att tillhandahålla den typ av ledarskap som kan överbrygga kommunikationsgapet mellan människor i olika kulturer lokalt och över hela världen. Carolina Christian College erbjuder en unik möjlighet för afroamerikaner, kaukasier och studenter av alla raser som är intresserade av Urban Ministry. Vår proaktiva interracial miljö ger en social och pedagogisk upplevelse som gör det möjligt för våra studenter att bli framgångsrika ledare i samhället med en biblisk världsbild.

Det är Carolina Christian College uppgift att tillhandahålla bibliskt baserade akademiska program som förbereder män och kvinnor av alla raser för ministerium och samhällstjänst, med fokus på det afroamerikanska samhället.

Platser

  • Winston-Salem

    Indiana Avenue,4209, 27105, Winston-Salem

    Frågor