Keystone logo
Carolina College Of Biblical Studies

Carolina College Of Biblical Studies

Carolina College Of Biblical Studies

Introduktion

Carolina College Of Biblical Studies ( CCBS ) finns för att följa Kristus-anhängare, genom biblisk högre utbildning, under en livstid av effektivt tjänarledarskap. En del av Carolina College Of Biblical Studies uppdrag är att ge en akademisk upplevelse av högsta nivå med en biblisk världsbild. Oavsett om du går på allmänna studier eller de som har att göra med andlig bildning, kommer du att få instruktioner från lärare som införlivar tro, skrifter, böner och kristna principer i läroplanen och klassrumsupplevelsen.

Många av våra studenter är upptagna med heltidsjobb, tjänstgör i militären eller leder i den lokala kyrkan, det är därför vi är stolta över att vara en av de mest flexibla kristna högskolorna i North Carolina eftersom CCBS på CCBS var och en av dem kan fortfarande behålla en fullkursbelastning. Våra lektioner träffas en dag i veckan. Till skillnad från traditionella högskolor, där varje klass träffas flera dagar i veckan, träffas våra kurser en gång. I själva verket kan du ta fyra kurser på en enda dag ... begränsa tiden från ditt jobb eller kyrka.

Under åren har Carolina College Of Biblical Studies fått rykte för att visa sig vara exceptionella akademiker från departementets utbildningsprogram. Från pastorer till ideella ledare till missionärer till författare producerar Carolina College Of Biblical Studies några av de finaste ministerledarna i området.

Carolina College Of Biblical Studies erbjuder många utbildningsalternativ för arbetande vuxna och studenter. Med våra onlineutbildningar kan vuxna tjäna en AA eller BA från vilken plats som helst. Vi har också flera kvällsprogram tillgängliga för dem i Fayetteville / Fort Bragg och omgivande områden.

Platser

  • Fayetteville

    South McPherson Church Road,817, 28303, Fayetteville

    Frågor