Keystone logo
Bellevue University College of Arts and Sciences

Bellevue University College of Arts and Sciences

Bellevue University College of Arts and Sciences

Introduktion

Bellevue University är en ideell institution med öppen tillgång med mer än 50 000 akademiker världen över. Bellevue University är strukturerat i fyra akademiska enheter, som alla arbetar tillsammans men inriktar sig på våra ackrediterade examensprogram specifika behov.

College of Arts & Sciences ( CAS ) övervakar kandidatexamen och magisterexamen inom konst, vetenskap, beteendevetenskap, kommunikation och humaniora. Kirkpatrick Signature Series och Core Education Curriculum är också under ledning av detta college.

Uppdraget för College of Arts and Sciences vid Bellevue University är att ge studenterna utbildningsmöjligheter inom liberal arts; att engagera studenter i kritiskt tänkande och aktiva inlärningsmiljöer som bygger kunskap och färdigheter som är viktiga för arbete, medborgarskap, livslångt lärande och personlig uppfyllande; och att förbereda studenter för karriärer, liksom för avancerat arbete inom utvalda discipliner och yrken. CAS fungerar som fokus, inte bara för traditionella program utan också för flera påskyndade grundutbildningar, yrkesintyg om avslutade program och forskarutbildningsprogram.

Platser

  • Bellevue

    Galvin Road South,1000, 68005, Bellevue

    Frågor