Keystone logo
CASS European Institute Of Management Studies

CASS European Institute Of Management Studies

CASS European Institute Of Management Studies

Introduktion

CASS European Institute Of Management Studies (CASS Europe i förkortning) är en innovativ institution för högre utbildning med ett globalt akademiskt campus i Paris och ett verkställande utvecklingscenter i Bryssel. Det har också samarbete med akademiska institutioner i Ghana, Taiwan och Chile där dess program för närvarande levereras. Dessa aktiviteter är en korrekt återspegling av institutionens europeiska och internationella karaktär.

CASS Europe är ackrediterat och registrerat vid Paris Academy of the French Ministry of Higher Education, Research and Innovation som en privat, ideell, högre utbildningsinstitution (Etablissement privé d'enseignement supérieur libre) som är lagligt bemyndigad att tillhandahålla högre utbildning inom företag, företagsledning och andra områden som leder till angelsaxiska kvalifikationer på kandidatexamen, magister- och doktorsexamen (doktorsexamen) tilldelad av institutionen. Alla institutionens program erkänns av det franska ministeriet för högre utbildning, forskning och innovation som högre utbildningsprogram. En omedelbar praktisk fördel med detta erkännande är att studenterna i Frankrike har samma rätt till relevanta socialförsäkringsförmåner som de vid offentliga institutioner. Institutionen står direkt under administrativ övervakning av Paris Academy of the French Ministry of Higher Education and Research.

Institutionens utmärkande drag är att den tillhandahåller högskoleutbildning av hög kvalitet inom ett brett spektrum av discipliner som kombinerar akademisk stringens med praktisk relevans. Förutom utbildningsverksamheten erbjuder institutionen också studenterna möjlighet att lära sig två stora internationella språk (andra än engelska), vilket återspeglar och förkroppsligar dess övergripande filosofi att förbereda chefer som kan arbeta med lätthet och effektivitet i dagens mycket konkurrenskraftiga global marknadsplats.

CASS Europe har utvecklat ett nära akademiskt samarbete med partnerinstitutioner i Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Sydamerika som bidrar till kursleverans, handledning av avhandlingsprojekt samt gemensam fakultetens forskning och publicering.

Vi inbjuder dig att utforska dessa webbsidor och hoppas välkomna dig snart till vår institution.

Platser

  • Luxembourg City

    Boulevard de la Pétrusse,124, 2330, Luxembourg City

    Frågor