Keystone logo
© Católica-Lisbon
Católica Lisbon School of Business and Economics

Católica Lisbon School of Business and Economics

Católica Lisbon School of Business and Economics

Introduktion

Católica-Lissabon i ett pulsslag ett rykte som föregår dig enhälligt validerat i internationella rankningar: (ekonomiska tider) och ackreditering (trippelkrona) Católica-Lissabons rykte för excellens inom undervisning och forskning kommer att ha en positiv inverkan i din karriär och göra dig redo att möta en snabbt föränderlig marknad. Våra siffror är stabila. Visste du att mer än 96 % av våra akademiker är anställda inom sex månader efter examen? Nästan hälften av dem i internationella positioner? Católica-Lissabon har en av de högsta placeringsfrekvenserna bland europeiska handelshögskolor.

Globalt ansluten på campus Católica-Lissabon kommer du att vara omgiven av en livlig internationell miljö med mer än 60 nationaliteter. Mer än 110 partnerskap med universitet kommer också att erbjuda dig möjligheten att arbeta i några av världens mest krävande finansiella centra, inklusive London, New York och Madrid. Skola i människostorlek i Católica-Lissabon du kommer att vara hemma, eftersom du kommer att vara en del av en verklig gemenskap av studenter som du kommer att kalla familj och lättillgängliga professorer som kommer att känna dig vid namn. Verklig relevans Católica-Lissabons unika masterprogram kommer att förbättra dig på: att se helheten kopplas samman med innovativa företag leda praktiska projekt och uppgifter omsätter ditt företagstänkande i praktiken på ett effektivt sätt. Centralt beläget i hjärtat av Lissabon, kommer Católica-Lisbon att ge dig en upplevelse i ett levande entreprenöriellt ekosystem. Vårt campus ligger bara några minuter från trendiga stadsdelar, shoppingställen, biografer, museer och stränder. Varför ska jag ta en magisterexamen vid Católica-Lissabon? För att skaffa de färdigheter och kunskaper du behöver för att avancera din karriär. För att förändra framtiden. Ditt och de omkring dig. Att bli en framtida ledare och en bättre människa. Vi erbjuder masterprogram inom management, ekonomi, finans och affärsanalys. Católica-Lissabon kommer att ge dig en solid grund i principerna och praxis för ledning, ekonomi, ekonomi och affärsanalys.

Vilka vi är

Välkommen till Católica Lisbon School of Business & Economics, en europeisk topp 30 handelsskola och den portugisiska referensskolan inom managementforskning och undervisning.

Vi har uppnått denna position genom att kombinera internationella studenter och fakulteter i världsklass, starka och mångsidiga akademiska program i världens 30 bästa, innovativa lärandeinitiativ, unika partnerskap med prestigefyllda internationella skolor, och en nära relation med näringslivet, med en ledande utbildning erbjudande bland de 50 bästa i världen.

På Catolica-Lissabon är vi engagerade i kvalitet och genomslagskraft i allt vi gör. Vi genererar originell forskning i världsklass och använder den för att ha en stark påverkan på samhället genom att ge praktisk vägledning till chefer och beslutsfattare. Detta intellektuella ledarskap är grunden för att forma framstående yrkesverksamma och skapa en differentierande inlärningsmiljö, kapabel att svara på de utbildningsbehov som uppstår under våra studenters yrkeskarriär. Vi är stolta över våra studenters kaliber: från deras starka intellektuella förmågor till deras ständiga initiativ och entreprenörsanda. Vi är också inspirerade av framgångarna för våra alumner som innehar ledande positioner i några av de mest prestigefyllda och dynamiska nationella och internationella företagen.

Våra prestationer är också ett resultat av vår starka och sammanhållna akademiska gemenskap, styrd av den rigoritet, etik och integritet som alltid har särskiljt vår undervisning och forskning. Vi är stolta över att vara Catolica-Lissabon!

Vad vi är här för - Vårt uppdrag

Genom en djup och engagerande lärandeupplevelse och ett starkt fokus på innovation och människocentrerat kunskapsskapande, utbildar och stärker vi ledare som gör skillnad genom att positivt påverka företag och samhälle

Där vi vill vara - Vår vision

En målstyrd gemenskap som skapar rigorös kunskap inom företag och ekonomi och fostrar talanger som förändrar världen.

Senast 2030 siktar CATÓLICA-LISBON på att vara en European Business School på första nivån, känd för sin akademiska excellens, med ett starkt engagemang för spetskunskap, ett nav för exceptionell talang och stark samhällelig påverkan.

Vad vi står för - Våra värderingar

Våra värderingar är vår RÖST till världen – inspirationen och grunden för vårt arbete och hur vi uttrycker oss för att bidra till samhället.

Dygd

Vi agerar med integritet, med det kollektiva intresset alltid i vårt sinne, och upprätthåller en humanistisk syn inspirerad av kristna värderingar.

FÖRDOMSFRIHET

Vi värdesätter oberoende som en skola, autonomi för vår fakultet, främjar en kultur av kritiskt tänkande och utnyttjar nyfikenhet som en guide till vår kunskapsskapande process.

Innovation

Vi är ambitiösa i den effekt vi vill uppnå och pionjärer som leder förändringen inom vårt område.

gemenskap

Vi främjar samarbete och kamratstöd för att bättre tjäna samhället, samtidigt som vi ägnar personlig uppmärksamhet åt våra medlemmar för att främja deras välbefinnande och bygga en livslång gemenskap.

Förträfflighet

Vi vårdar en kultur av kvalitet, erkänner meriter och ger möjlighet för alla att utmärka sig.

Triple Crown-ackreditering över hela världen

Católica-Lissabon var den första portugisiska skolan som tillhörde elitgruppen av skolor som innehade den eftertraktade Triple Crown-statusen.

Endast 1 % av handelshögskolorna världen över är ackrediterade av de tre mest prestigefyllda ackrediteringsbyråerna för managementutbildning:

 • Förening till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • European Foundation for Management Development (EFMD)
 • Association for MBA's (AMBA)

De tre ackrediteringarna intygar att Católica-Lissabon-programmen är av högsta kvalitet och i linje med de strängaste internationella standarderna.

Triple Crown-statusen ökar också Católica-Lissabons förmåga att attrahera och behålla några av de smartaste sinnen och mest eftertraktade globala partner, och säkerställer att den spelar en relevant roll i att definiera den internationella företagsagendan.

Campus funktioner

På vårt Campus prioriterar vi människor, idéer och möjligheter till tillväxt.

Medan vi är hos oss vill vi att du ska få en oförglömlig upplevelse och ta med dig några av de mest relevanta lärorna, högsta prestationerna och minnesvärda ögonblicken som du kommer att spara i ditt livs album för alltid.

Njut av din vistelse och dra nytta av den mångkulturella miljön i en av de trendigaste städerna i Europa – Lissabon.

Vår Business School delar Lissabon Campus Universidade Católica Portuguesa med andra skolor inom områdena humanvetenskap, juridik, teologi, kanonisk rätt, politiska studier, religionsstudier och hälsovetenskap. Även om det i olika byggnader finns många gemensamma grunder som tjänar hela samhället.

Campus Palma de Cima sträcker sig över en yta på nästan 40 000 m2, plus ett separat område (tvärs över gatan) på cirka 12 000 m2, där vi kommer att bygga ut Business School-byggnaden inom en snar framtid.

Campus ligger i korsningen av Av. dos Combatentes och Palma de Cima (övergången som korsar vägen nord-sydlig axel).

På detta campus finns det fem byggnader (Católica-Lissabons är byggnad V), med flera faciliteter tillgängliga för Católica-Lissabon studenter, personal och besökare

  Ranking

  Financial Times Rankings

  Dessa prestigefyllda rankningar representerar det internationella erkännandet av våra programs akademiska excellens, vilket säkerställer att de uppfyller de mest krävande internationella standarderna.

  Católica-Lissabon var den första portugisiska skolan som rankades bland de bästa europeiska handelshögskolorna enligt Financial Times.

  Católica-Lissabon har konsekvent rankats på Top Business Schools i Portugal av Financial Times sedan 2008, och rankades som nummer 29 i den senaste europeiska rankingen.

  Denna FT European Business School Ranking, som är baserad på skolornas kombinerade prestationer över de fem viktigaste FT-rankningarna (MBA, Executive MBA, Masters in Management, Open Executive Education-program och Custom Executive Education-program), är en bedömning av de globala skolans kvalitet.

  • #27 Business School i Europa
  • #17 Master i finans över hela världen
  • #28 Master i Management över hela världen
  • #44 Executive Open Education över hela världen
  • #19 Executive Custom Education i Europa
  • #40 Bäst i Europa - MBA i Lissabon

  Ackrediteringar

  EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

  Platser

  • Palma de Cima

   Palma De Cima, Lisboa, 1649-023, Palma de Cima

  Frågor