Keystone logo
© Eva Dang
Centre for Alternative Technology

Centre for Alternative Technology

Centre for Alternative Technology

Introduktion

"Ingen organisation har bättre förutsättningar att leverera kompetens för en framtid utan koldioxid, är ingen byggnad bättre byggd för att leverera denna utbildning." The Graduate School vid CAT är en världsklass utbildningscenter med över 35 års expertis inom praktiken hållbarhet. Med utgångspunkt i Wales Institute for Sustainable Education (WISE) GSE erbjuder enastående undervisning och mottagningsanläggningar, inklusive:

En stor rammade jorden hörsal Seminarierum och verkstäder Research Laboratories IT-svit Kontor, gemensamma rum och receptioner 24 en-suite studie sovrum Restaurang och Bar

WISE är en toppmodern miljöundervisningshjälpmedel. Designad av arkitekterna Pat Borer och David Lea, det är en vacker kombination av miljömedveten design och banbrytande hållbara tekniker för byggande. Lokalen är känsligt konstruerat av låga förkroppsligad energi material som hampa och kalk, rammade jorden och hållbart producerad träråvara. Utbudet av på plats förnybara energikällor, inklusive biomassa och solenergi, gör att WISE är en verkligt hållbar plats att studera. WISE är en 2011 RIBA Prisbelönt byggnad och har vunnit Byggandet av år 2010 i Daily Telegraph. Mat och boende Full bostäder ges under modulerna för deltagande studenter på plats i CAT, inklusive alla måltider. Alla måltider kommer att vara i det nya WISE restaurangen på CAT och är vegetarian. Särskilda kostkrav kan tillgodoses.

Platser

Platser
  • Machynlleth

    Centre for Alternative Technology, SY20 9AZ, Machynlleth

    Frågor