Keystone logo
Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Introduktion

Santo Toribio de Mogrovejo katolska universitet (USAT) är ett universitet som främjas och sponsras av biskopsrådet i Chiclayo, i departementet Lambayeque, Peru.

Det grundades av biskop Ignacio María de Orbegozo y Goicoechea 1998 och är ett permanent, ideellt, privaträttsligt universitet till samhällets tjänst.

Huvudsyftet med USAT är att uppnå en syntes mellan tro och kultur, vilket leder till en integrerad bildning av människor och samhällets utveckling. Dess universitetssamhälle består av professorer, studenter och akademiker, dedikerade till studier, forskning och spridning av sanningen.

I den meningen utbildar universitetet yrkesverksamma och människor som hela tiden och på alla områden visar respekt för den mänskliga personen och deras frihet med tolerans och förmåga till dialog. kärlek till visdom, lära sig att dela och undervisa med ödmjukhet; och passion för forskning, att vara kontemplativ och djupgående i sitt universitetsarbete.

Detta universitet i Lambayecan öppnar sina dörrar för alla som delar sina mål och för dem som gör principerna som inspirerar det till sina egna.

Platser

  • José Leonardo Ortiz District

    Avenida Augusto B. Leguia,2598, 14002, José Leonardo Ortiz District

    Frågor